Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie 1e graad (0.6 fte)
Functie naam
Biologie
Toegevoegd op
12 april 2019
Eind Datum
12 juni 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.6000
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Oegstgeest
Aanvang functie
01-08-2019
Organisatie
Rijnlands Lyceum Oegstgeest
Website

Docent Biologie 1e graad (0.6 fte)

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt voor schooljaar 2019-2020 een
 
Docent Biologie
1e graad (0,6 fte)
 
 
Wij zoeken
Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren collega met een eerstegraads lesbevoegdheid, die onze leerlingen weet te stimuleren en motiveren. Je komt met name te werken in onze Nederlandse afdelingen maar goede beheersing van de Engelse taal is zeker
een pré gezien het internationale karakter van de school.

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering: we hebben tweetalig onderwijs en een internationale afdeling. Met ruim 130 medewerkers geven we invulling hieraan. Leerlingen kunnen bij ons een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma
halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Een kwart van de leerlingen volgt het Engelstalige internationale programma van het Internationaal Baccalaureaat. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven.
 
Wij bieden
Naast een ambitieuze werkomgeving, een internationale sfeer en plezierige deskundige collega’s, korte lijnen, ruimte voor ontwikkeling en initiatieven, zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden u natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met uw opleiding en ervaring. Vanzelfsprekend is de CAO VO van toepassing. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een tegemoetkoming in de
vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.
 
Het betreft een tijdelijke benoeming voor de vervanging van ziekte en zwangerschap.
 
Kijk voor meer informatie over onze school op onze website:
www.rlo.nl

 
 
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee!

Sollicitatieprocedure
U kunt solliciteren via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.
 
Wilt u meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Frank Baas, conrector Bedrijfsvoering via 071- 519 3500.
 

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school met ca. 1400 leerlingen verdeeld over een internationale afdeling (Internationaal Baccalaureaat) en een Nederlandse afdeling: havo, vwo, gymnasium en tweetalig onderwijs (vwo en gymnasium). Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. Veel aandacht gaat uit naar optimale ontplooiing van leerlingen. Hiervoor bieden wij uitdagende programma’s met een scala aan internationale, culturele, wetenschappelijke en sportieve activiteiten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.