Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent biologie 1e graad vervanging
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2018
Eind Datum
18 november 2018
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Lyceum Ypenburg
Website

Lyceum Ypenburg uit Den Haag zoekt een Docent biologie 1e graad vervanging per z.s.m.

Lyceum Ypenburg, gevestigd in de wijk Ypenburg in Den Haag, telt circa 140 personeelsleden. Wij verzorgen voortgezet onderwijs voor circa 1450 leerlingen. Talenten van leerlingen staan hoog in het vaandel. Ons personeel vormt een hecht en enthousiast team
dat sterk bij de school is betrokken.
 
Wij zijn per direct op zoek naar een:

ERVAREN DOCENT BIOLOGIE (VERVANGING)

*  Startdatum: zo spoedig mogelijk
*  Omvang baan: 12 lesuren (klassen 4 vwo, 5 vwo en 6 vwo)
*  Bevoegdheid: 1e graad
*  Ervaring in examenklassen is een vereiste.
*  Extra’s: 7,4% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, seniorenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Informatie over de school
Lyceum Ypenburg profileert zich met het thema ‘Talentontwikkeling’. We proberen talenten zoveel mogelijk te ontwikkelen. Naast goed onderwijs  bieden we aantrekkelijke en hoogwaardige talentprogramma’s: sport, atelier, muziek, theater en digital science.
 
Lyceum Ypenburg is gevestigd in een modern gebouw met goede faciliteiten. Het onderwijs laat zich kenmerken door: duidelijke structuur, uitdagende lessen van inspirerende docenten. Binnen klassenverband werken leerlingen aan activerende opdrachten waardoor
zij leren na te denken over de stof en hun leerproces. Het gaat er hierbij om dat leerlingen leren hun grenzen te verleggen. Vaardigheden leren is minstens even belangrijk als kennis verwerven.
 
Lyceum Ypenburg voert een vooruitstrevend personeelsbeleid waarin begeleiding van nieuwe docenten hoge prioriteit heeft. Er is een interne introductiecursus, video-interactie-begeleiding en een intensieve begeleiding door een sectiegenoot en “begeleider op
school”. Lyceum Ypenburg maakt deel uit van de Opleidingsschool Haaglanden.

Meer weten?
Voor aanvullende informatie kunt u terecht op de website van de school,
www.lyceumypenburg.nl
. U kunt ook contact opnemen met personeelszaken via
vacatures@lyceumypenburg.nl

 
Solliciteren?
Uw sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae ontvangen wij graag
uiterlijk 19 november 2018
per mail op
vacatures@lyceumypenburg.nl
  onder vermelding van “Vacature docent biologie vervanging”.
 
 

Lyceum Ypenburg is een jonge dynamische school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium gevestigd in Den Haag. We geven voortgezet onderwijs aan circa 1450 leerlingen.
Talenten, kansen en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Ons personeel vormt een hecht en enthousiast team dat sterk bij de school is betrokken. Lyceum Ypenburg profileert zich met het thema ‘Talentontwikkeling’.  Naast goed onderwijs biedt de school sport-, theater-, digital science- en ateliertalentgroepen.

De school heeft zich in de afgelopen jaren in verschillende opzichten sterk vernieuwd. Het onderwijs op de school wordt gekenmerkt door een duidelijke structuur en uitdagende lessen van inspirerende docenten. Binnen klassenverband werken leerlingen aan activerende opdrachten waardoor zij leren na te denken over de stof en hun leerproces. Het gaat er hierbij om dat leerlingen leren hun grenzen te verleggen. Vaardigheden leren is minstens even belangrijk als kennis verwerven.
Lyceum Ypenburg voert een vooruitstrevend personeelsbeleid waarin begeleiding van nieuwe docenten de hoogste prioriteit heeft. Er is een interne introductiecursus, video-interactie-begeleiding en een intensieve begeleiding door een sectiegenoot, een teamgenoot en de directeur.

Voor verdere informatie verwijzen we naar de website.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.