Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie 1e graads (vervanging)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
31 augustus 2020
Eind Datum
30 september 2020
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hoofddorp
Aanvang functie
10-10-2020
Organisatie
Kaj Munk College
Website

Kaj Munk College uit Hoofddorp zoekt een Docent Biologie 1e graads (vervanging) per 10-10-2020

De vacature ontstaat met ingang van 10 oktober 2020 i.v.m vervanging wegens zwangerschapsverlof en zal duren tot 1 februari 2021. Het betreft een functie van 0,4 fte (10 lesuren) aan twee klassen 4 havo en twee klassen 4 vwo.

Aangezien onze school een sterke bèta-profilering heeft, vinden we het belangrijk dat je als docent biologie naast de theoretische lesstof ook graag practica uitvoert. Daarnaast ben je als onze nieuwe collega ICT-bekwaam. 

We zijn op zoek naar een 1e graads bevoegd docent biologie. 

Voor deze vacature zoeken we docenten die enthousiast zijn en inspiratie vinden in het onderwijs, waarbij leerlingen een groter deel van de verantwoordelijkheid voor het leren op zich nemen en ruimte krijgen om eigen keuzes te maken. Leerlingen verschillen
van elkaar, ook in de manier waarop zij leren. In ons onderwijs staan we open voor die verschillen en bevorderen we dat elke leerling tot zijn/haar recht komt. Van docenten op het Kaj Munk College verwachten we dat het geven van leerlinggerichte feedback en
feed forward een soort tweede natuur is en dat zij goed kunnen samen werken, ook over de grenzen van het eigen vak heen.

Het Kaj Munk College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder
uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

“ Ruimte voor jouw talent!” op het Kaj Munk College

Samen met alle collega’s hebben wij deze slogan bedacht. Ruimte bieden voor een ieder om zich verder te ontwikkelen. “Ruimte voor jouw talent!” is wat wij bieden. In alles wat wij doen, houden wij ons hieraan vast. Dat geldt voor ons werk met leerlingen. Dat geldt ook voor jou, als potentiele nieuwe medewerker op onze school.
 
Talent, Relatie, Invloed en Veiligheid zijn sleutelwoorden waarmee de ambities op onze school worden gekenmerkt. Wij gebruiken deze als handvat tijdens ons werk, zowel in de klas als in de omgang met elkaar. Hierdoor weten wij een warm en duidelijk leerklimaat te creëren.  
Onze school staat bekend om dit warme en duidelijke leerklimaat. Dat merk je in de klas, in de medewerkerskamer, in de gangen en aula’s en op de pleinen van de school.
Ook ouders worden op een positieve manier betrokken bij de school. We werken in lerende teams aan steeds weer kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Collega’s zijn betrokken op elkaar. Het denken over leren van leerlingen staat centraal, we bieden leerlingen via formatief leren inzicht in hun eigen leerproces. Onze visie is dat ieder mens verschillend is, iedereen wil leren en iedereen zijn leren zichtbaar maakt.
Onderwijskenmerken als Kunst, Media en Cultuur zijn speerpunten: alle leerlingen krijgen elk jaar extra’s op dit gebied. Daarnaast profileren wij ons als Bèta-school met ons Technasium voor de havo, onze Science-Technasium stroom in het vwo en Bètadesign voor de mavo.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.