Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie 1e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
22 mei 2020
Eind Datum
20 juni 2020
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1 augustus 2020
Loon indicatie
LC
Organisatie
Comenius Lyceum Amsterdam
Website

We zoeken een enthousiaste docent biologie met een eerstegraads lesbevoegdheid

Voor de bovenbouw van het vwo en de havo zoeken wij een enthousiaste docent voor het vak Biologie voor 8 lessen van een uur. Dat staat voor 0,4 fte. De werkdagen kunnen we afstemmen met een tweede school waar je eventueel werkt. 

De lessen staan in de bovenbouw, dus zoeken we een eerstegrader. We zijn een school met een ecologisch profiel. In de school hebben we een ingebouwde kas op de tweede verdieping. We bieden een duurzaamheidsprogramma aan en zijn dat verder aan het ontwikkelen.
Heeft dit je belangstelling dan kun je in ons gebouw je passie volgen. 

We bieden goede arbeidsvoorwaarden. En goede ondersteuningsmogelijkheden.

Het Comenius Lyceum: de havo/vwo- school in Nieuw-West.
Onze school heeft circa 555 leerlingen waarvan de meeste uit onze kleurrijke wijk komen. We werken elke dag met een zeer betrokken team heel hard om onze leerlingen een goede basis te geven, hun kwaliteiten naar boven te laten komen en goede resultaten te laten behalen.
Dit doen we met veel passie voor onderwijs en onze doelgroep. We besteden veel aandacht aan vorming van onze leerlingen. We nemen deel aan diverse projecten zoals Pre-University College, Giving Back, Jongerenrechtbank en IndeMix.
We bieden een duidelijke structuur en een goede organisatie. Zowel extra ondersteuning bij leerproblemen als extra uitdaging geven kenmerken ons onderwijs.
Extra ondersteuning bieden we bijvoorbeeld in de vorm van steunlessen, huiswerkbegeleidingsuren, motivatietrainingen en examentrainingen. Taal (Nederlands en Engels) krijgt bijzonder aandacht in de onderbouw.
Extra uitdaging is er bijvoorbeeld met ons Econasium. Ons Econasium is een uniek programma gericht op duurzaamheid en ontwikkeling van 21th century skills. In de onderbouw maken leerlingen hiermee kennis in de vorm van projecten per schooljaar in klas 1 t/m 3. In de 2e fase kunnen leerlingen het unieke vak O3 kiezen (Onderzoeken, Ontwerpen, Ontwikkelen).
We zijn gehuisvest in een geheel gerenoveerd gebouw in de Jacob Geelstraat . Het gebouw is licht met veel ruimte voor onze leerlingen en medewerkers, faciliteiten voor ons Econasium-programma (eco-kas en eco-lab) en voorzien van een goede ICT-infrastructuur.

 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.