Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent biologie 2de graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
2 oktober 2019
Eind Datum
2 november 2019
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Aanvang functie
01-02-2020
Organisatie
De Breul
Website

Vervanging

Voor de functie docent biologie 2de graads zijn wij op zoek naar een docent die in februari kan starten tot aan de zomervakantie.
De volgende klassen zal je les gaan geven: atuneum 1, mavo 2, havo 2 en mavo 3. 
Wij bieden een baan aan waar begeleiding de standaard is.

Energieke en enthousiaste sectie.

Katholieke Scholengemeenschap De Breul in Zeist is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium met circa 1650 leerlingen en 160 personeelsleden. Een school met een prettig leer- en werkklimaat, met veel aandacht voor onderwijsontwikkeling, leerlingbegeleiding en personeelsbeleid. Leerlingen, ouders en medewerkers zijn actief bij de school betrokken.
De school is voortdurend bezig om didactische werkvormen te ontwikkelen waarbij de leerlingen actief, zelfstandig en met plezier kunnen werken.

Vanuit het motto “wederzijds vertrouwen” proberen wij onze pedagogische doelen te realiseren waarbij wij zowel in onze begeleiding, als in onze didactiek ruimte aan de leerlingen willen geven voor de eigen ontwikkeling, maar ook -waar nodig-  structuur bieden, omdat leerlingen nu eenmaal verschillend leren en leven. Wij zijn gesitueerd op een prettige locatie en wij hebben gunstige arbeidsvoorwaarden.

De Breul heeft een rijke traditie van buitenlesactiviteiten. De school ligt in een mooie, bosrijke omgeving en is gehuisvest in een goed geoutilleerd gebouw dat op ongeveer 10 minuten loopafstand ligt van het NS station Driebergen-Zeist. Diverse buslijnen stoppen bij de ingang van de school. De Breul behoort tot de Utrechtse Universitaire praktijkscholen.

Wil je werken in het midden van het land, in een groene omgeving, goed bereikbaar met auto en OV?        

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.