Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie 2e graad (Ulenhofcollege)
Functie naam
Biologie
Toegevoegd op
11 september 2019
Eind Datum
29 september 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7 - 0,8 fte
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
gelderland
Plaats
Doetinchem
Aanvang functie
28 oktober 2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Samenwerking Doetinchem
Website

Ulenhofcollege is op zoek naar een Docent Biologie voor ca. 0,7-0,8 fte.

Ben jij die
Docent Biologie (2e graad), die met een tevreden gevoel naar huis gaat na een dag van kennis delen, filosoferen en enthousiasmeren van jouw leerlingen ? Die met liefde de nieuwe generatie de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving
bijbrengt, om hen zo klaar te maken voor de toekomst ?

Dan zoeken wij jou !

Wij bieden je vanaf 28 oktober 2019 een tijdelijk dienstverband voor ca. 0,70 – 0,80 fte.; het gaat om vervanging van zwangerschapsverlof.
De lessen biologie worden gegeven aan mavo-klassen en havo/vwo onderbouw. Eventueel zijn er ook 2 lessen T&T beschikbaar.
Daarnaast ben je, samen met een collega, mentor/coach van een 1e jaars mavoklas.

 
 

Jij:
Je hebt hart voor je leerlingen, je daagt uit tot ontdekken van nieuwe inzichten en verbreding van blikveld. Dit in een duidelijk gestructureerd leerklimaat. Je weet dat naast het lesgeven ook de samenwerking met je collega-docenten en aanvullende taken van
belang zijn. Je vindt daar je weg in en zet je in voor een goed werkend team. Natuurlijk onderschrijf je de missie en visie van het Ulenhofcollege.

Een passende onderwijsbevoegdheid zou heel mooi zijn, maar ook als je nog studeert voor docent, nodigen we je van harte uit te reageren. En heb je ook nog relevante werkervaring?

Ons aanbod aan jou:
De vacature is een LB-functie. De CAO VO is leidend voor wat betreft jouw arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop.

Enthousiast en wil je meer informatie ?
Carl Geessink, sectordirecteur, is beschikbaar voor je vragen. Je bereikt hem via telefoonnummer 0314-378787. Wil je daarnaast meer weten over onze school ? Ga naar
www.ulenhof.nl.
 

Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur, na goed onderzoek en veel overleg, de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan.
De huidige drie scholen gaan op in twee nieuw te vormen scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum. Het beste van de drie huidige scholen komt terug én er is plaats voor vernieuwing. Ook de huidige drie scholen zullen zich de komende jaren nog volop blijven ontwikkelen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen en de aankomende brugklasser?
Het Houtkamp College en Het Panora Lyceum ontvangen in het schooljaar 2020/2021 hun eerste brugklasleerlingen. De leerlingen van de huidige drie scholen én de brugklassers die in augustus 2019 starten, ronden hun schoolloopbaan af op het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege.  

Kijk voor meer informatie op www.houtkampcollege.nl en www.panoralyceum.nl.

 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.