Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie 2e graad
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 april 2019
Eind Datum
5 mei 2019
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.2 - 0.3
Provincie
groningen
Plaats
Groningen
Aanvang functie
Met ingang van het nieuwe schooljaar
Loon indicatie
LB
Organisatie
Kamerlingh Onnes
Website

Docent Biologie 2e graad

Het Kamerlingh Onnes is een ondernemende school voor leerlingen met  VMBO-tl, HAVO- of VWO(+)-advies. Momenteel telt de school 1100 leerlingen.
Op alle niveaus krijgen leerlingen een uitdagend programma, dat hen uitstekend voorbereidt op MBO, HBO of de universiteit. Onze leerlingen krijgen alle kansen om een ondernemende en onderzoekende houding, inclusief ondernemerschap, verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld
via een goed uitgewerkt mentorprogramma, diverse leerling-bedrijven en veel sportieve en creatieve activiteiten). We bieden uitdagend onderwijs van goede kwaliteit.
Op het Kamerlingh Onnes is iedereen welkom ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Het is een moderne, kleurrijke en veelzijdige school gericht op de toekomst. Onze leerlingen geven aan dat ze zichzelf kunnen zijn. We staan bekend om de bijzonder plezierige
sfeer op school.
 
Functie
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste docent Biologie.
Het betreft een vacature op reguliere uren. De exacte omvang van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat en de beschikbare formatieruimte.
 

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een onderwijsbevoegdheid Biologie 2e graad;
  • maatwerk kan leveren binnen het vak;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • breed inzetbaar is.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd op schaal LB van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.186,- bij een volledige aanstelling.
 

Kamerlingh Onnes
Wij zijn een ondernemende en onderzoekende school op VMBO-tl, HAVO- of VWO-niveau. Op alle niveaus krijgen leerlingen een uitdagend programma, dat hen uitstekend voorbereidt op MBO, HBO of de universiteit. Binnen onze school willen we onze leerlingen zo goed mogelijk laten leren, op een manier die bij hen past. Hierbij luisteren we naar elkaar en dagen we de leerlingen tegelijkertijd uit om actief mee te doen en ondernemend te zijn. Die mogelijkheden bieden we aan via leerlingbedrijven en sportieve en creatieve activiteiten. Op het Kamerlingh Onnes kunnen de leerlingen zichzelf zijn en in een veilige en open omgeving opgroeien tot zelfstandige jonge mensen.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons worden leerlingen gezien en krijgen zij ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Wij geven hen de basis voor de toekomst en doen dit met elkaar. Samen zijn we ‘Sterk in leren!’

Vanuit de kernwaarden lef, focus en vertrouwen geven wij vorm aan de inhoud van het onderwijs.
Waarbij je als medewerker durft te kiezen voor kwaliteit en eigenaarschap. Dat je hierbij oog hebt voor je eigen ontwikkeling, stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.