Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie 2e graads (0,2-0,48 fte)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
30 september 2019
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2-0,48
Plaats
Castricum
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Jac. P. Thijsse College
Website

Jac. P. Thijsse College uit Castricum zoekt een Docent Biologie 2e graads (0,2-0,48 fte) per z.s.m.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent biologie, 2e graads voor 0,2-0,48 fte. Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. Differentiatie in de klas is een didactisch speerpunt van de school
en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren.

Je hebt een 2e graads bevoegdheid en je bent een enthousiaste, bevlogen collega. Je levert hoogwaardig onderwijs en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakdidactiek. Daarnaast ben je in ieder geval beschikbaar op de vrijdag.

Het betreft een tijdelijk dienstverband wegens vervanging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring conform CAO VO.

Het Jac. P. Thijsse College is een school met ruim 2000 leerlingen. Wij geven onderwijs in een internationale context en hebben hart voor alle leerlingen en hun toekomst. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen een ambitieuze en onderzoekende leerhouding en een empathische levenshouding voor andere levenswijzen en culturen tonen. Ons doel is om deze leer- en levenshouding te ontwikkelen bij onze leerlingen.
 
Het verzorgen van kwalitatief goed, inspirerend en uitdagend onderwijs beschouwen wij als onze opdracht. Het Jac. P. Thijsse College biedt op alle afdelingen Tweetalig Onderwijs aan. Daarnaast stimuleert het Jac. P. Thijsse College de leerlingen om zich ook op sociaal, cultureel en sportief gebied te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn een belangrijke kracht van de school. Omdat samen werken en samen leren alleen kan plaatsvinden in een positieve sfeer, streeft het Jac. P. Thijsse College ernaar een plezierige, levendige en moderne school te zijn waarin iedereen zich veilig voelt.

Onze school stelt alles in het werk om nieuwe collega’s zich snel thuis te laten voelen. Zij krijgen een individueel aangepast begeleidingsprogramma aangeboden, dat kan bestaan uit voorlichtingsbijeenkomsten, individuele gesprekken, coaching en intervisie.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.