Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent biologie 2e grqaads
Dienstverband
Toegevoegd op
14 februari 2020
Eind Datum
14 maart 2020
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,24 - 0,4 fte
Plaats
Epe
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB
Organisatie
RSG N.O. Veluwe
Website

Door ziekte van een collega zoeken wij een enthousiaste collega die tijdelijk zijn lessen kan vervangen

Voor de onderbouw atheneum, havo en mavo zijn wij op zoek naar een docent biologie 2e graads die de lessen van onze zieke collega kan vervangen. De collega is bij voorkeur bevoegd voor het vak.

Onze nieuwe collega is bij voorkeur bevoegd voor het vak biologie en heeft ervaring en affiniteit met de doelgroep.

Op de vacature zijn de bepalingen uit de cao-vo van toepassing.

De RSG N.O.-Veluwe is een brede scholengemeenschap van (tweetalig) atheneum / havo / mavo / vmbo (incl. lwoo) en is gevestigd in Epe. Op dit moment telt de school 1.100 leerlingen en 140 medewerkers.

Bij de RSG bereiden wij onze leerlingen voor op actief burgerschap, met oog voor de ander en waardering van onze democratie. Dit betekent een eigentijds en uitdagend onderwijsaanbod, waarbij ieder kind telt op basis van zijn of haar individuele kwaliteiten en mogelijkheden.

Met oog voor elkaar bereiden we leerlingen in een goede sfeer voor op hun loopbaan en hun rol in de wereld. We zorgen ervoor dat het onderwijs past bij de maatschappelijke en politieke context en bieden tegelijkertijd ruimte aan individueel maatwerk. Dat kan niet zonder intensieve begeleiding van leerlingen. Zo helpen we de leerlingen de uitdaging van uitzonderlijk grensverleggende persoonlijke groei aan te gaan, in een omgeving waar ze ertoe doen. Dit gebeurt vanuit een neutraal openbare visie. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.