Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent biologie
Functie naam
Biologie
Toegevoegd op
16 oktober 2018
Eind Datum
28 oktober 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,16
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Bredero Mavo
Website

Bredero Mavo uit Amsterdam zoekt een Docent biologie per z.s.m.

Wij zijn per direct op zoek naar een docent biologie.
 
Wat ga je doen als docent biologie?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen biologie in de onderbouw. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
·     2e graads bevoegdheid biologie;
·     Pedagogisch en didactisch bekwaam;
·     Aantoonbare ervaring met MAVO/HAVO klassen;
·     Bevlogenheid!
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid
docentenprofiel
en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op
www.werkenbijhetvova.nl
.
Toch nog vragen? Neem contact op met Esther van Wilgen (afd. P&O), telefoonnummer: 020 – 5797110.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 28 oktober 2018 indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer
18/19 – 055.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 

De Bredero Mavo is een openbare school met mavo/havo klassen en tweetalig onderwijs. De school telt ongeveer 325 leerlingen en is gevestigd in een nieuw, kleurrijk schoolgebouw midden in het centrum van Amsterdam-Noord. De school biedt een veilige, inspirerende en dynamische plek die volop in beweging is. In het onderwijs staat communiceren en ondernemen centraal: samenwerken, netwerken, presenteren, creativiteit ontwikkelen en mediavaardigheden aanleren. De Bredero Mavo staat midden in de samenleving: wij gaan verbindingen aan met de buurt, bedrijven en bewoners. Leerlingen kunnen ervoor kiezen om tweetalig onderwijs te volgen (TTO). Een deel van de vakken wordt dan in het Engels gegeven. Naast de reguliere vakken kunnen leerlingen eindexamen doen in een aantal extra vakken: ICT Media & Design, tekenen en sport (LO2).

De Bredero Mavo maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel kort: VOvA) is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.