Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent biologie
Functie naam
Biologie
Toegevoegd op
20 november 2019
Eind Datum
6 december 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,44
Plaats
Ede
Aanvang functie
16 februari 2020
Organisatie
CSG Het Streek
Website

CSG Het Streek uit Ede zoekt een Docent biologie per 16 februari 2020

Aan de locatie Bovenbuurtweg verzorgen wij onderwijs op MAVO, HAVO en VWO niveau.
M.i.v. 16 februari zijn wij op zoek naar een docent Biologie (11 lessen). Het betreft een tijdelijke functie tot medio juni ivm zwangerschapsvervanging

We zoeken een docent die:
•passie heeft voor onderwijs;
•beschikt over een 1e en/of 2e graads bevoegdheid;
•beschikt over organisatorische vaardigheden;
•vanzelfsprekend een teamspeler is;
•past bij onze christelijke identiteit.

Wij bieden een uitdagende baan. De bezoldiging vindt plaats op basis van de cao VO en werkervaring.

Ondernemende school, een goede basis voor een succesvolle toekomst
Midden in de Kenniscampus Ede
Christelijke Scholengemeenschap Het Streek biedt leerlingen uit de regio Ede een breed scala aan voortgezet onderwijs. Met ingang van het schoolseizoen 2012-2013 doen we dat op twee locaties: aan de Bovenbuurtweg en aan de Zandlaan. Daarmee positioneert de school zich fysiek midden in de Kenniscampus Ede.
Locatie Bovenbuurtweg
Binnen de Kenniscampus Ede is CSG Het Streek onderwijsinhoudelijk ‘leverancier’ van verschillende leerstromen: passend onderwijs voor ieder kind. Op de locatie Bovenbuurtweg zijn mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium gevestigd. Het technasium heeft in 2011 een gloednieuw technolab gekregen. Daar kunnen vwo- en havoleerlingen met een voorliefde voor de bètavakken vraagstukken oplossen die het bedrijfsleven hun heeft aangereikt.
Locatie Zandlaan
De gloednieuwe locatie Zandlaan herbergt vanaf augustus 2012 het praktijkonderwijs en mbo-1, het vmbo, de sportklas, het vakcollege techniek en een op de praktijk gerichte mavo. Deze nieuwbouwlocatie is helemaal ingericht naar de eisen die onze tijd aan het onderwijs stelt. Met een ondernemersmavo, techniek breed, een intersectorale opleiding Dienstverlening & Commercie inclusief een achttal Learning Companies vult de locatie Zandlaan het voortgezet onderwijs toekomstgericht in.
Samenwerking
Op beide locaties werken we veel samen met het bedrijfsleven en het vervolgonderwijs (mbo, hbo en universiteit). Het onderwijs op CSG Het Streek heeft zo een open karakter, in het belang van onze leerlingen.
Identiteit
CSG Het Streek is een christelijke school met een open toelatingsbeleid. Op alle niveaus geven wij de leerlingen gedegen onderwijs in een goede sfeer op basis van christelijke normen en waarden. Van de ruim 2.200 leerlingen verwachten wij dat zij die normen en waarden respecteren. Van de 224 medewerkers verwachten wij, dat zij Jezus Christus zien als hun bron van inspiratie. Dat zij vanuit die inspiratie met een grote betrokkenheid op leerlingen in staat zijn om hun kennis en vaardigheden enthousiast over te dragen.

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.