Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent biologie
Functie naam
Biologie
Toegevoegd op
19 april 2019
Eind Datum
5 mei 2019
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Bladel
Aanvang functie
1 augustus 2019
Organisatie
Pius X-College
Website

Wij zoeken met ingang van 1 augustus 2019 een docent biologie 1e graad voor 13 tot 14 lessen

Wij zoeken ter vervanging:
Met ingang van 1 augustus 2019 een bevoegd of studerende docent biologie 1e graad voor het geven van 13 tot 14 lessen. De lessen worden gegeven aan de bovenbouw leerlingen havo/vwo.
Tijdens de lessen begeleid je het leerproces en stimuleer je de leerlingen tot het leren leren.
 

Ben jij:

  • een bevoegd docent biologie 1e graad of studerend hiervoor?
  • pedagogisch en didactisch vaardig?
  • betrokken, teamgericht en neem je actief deel aan het sectieoverleg?

Dan ontvangen wij graag uiterlijk zondag 5 mei a.s. jouw motivatiebrief en curriculum vitae.

Het gaat om een tijdelijk contract ter vervanging vanaf 1 augustus 2019 voor 13 tot 14 lessen. De daadwerkelijke benoemingsomvang wordt bepaald door het aantal lessen en taken. De functie wordt gewaardeerd conform cao VO en is afhankelijk van kennis en
ervaring.

Werken in het groene hart van De Kempen

Het Pius X-College is een brede scholengemeenschap voor atheneum, gymnasium, tweetalig vwo, havo, vmbo en praktijkonderwijs. De school heeft een katholieke signatuur en is van regionale betekenis.

Met ruim 2200 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College op het eerste gezicht een middelgrote school. Het geven van een veilige en herkenbare plaats aan leerlingen en personeelsleden zijn belangrijke aspecten. Kleinschaligheid is terug te vinden in een tweedeling in de organisatie (havo/vwo en vmbo/praktijkonderwijs) en in het werken met teams. Zo kunnen leerlingen en personeelsleden zich thuis en geborgen voelen.

Het Pius X-College is een Brainportschool. Overheid, bedrijfsleven en onderwijs werken samen in wat men de triple helix samenwerking noemt om gestalte te geven aan Brainport:
• een regio
• een programma
• een manier van werken
• een merk

Wij vinden het belangrijk dat personeelsleden goed begeleid worden en dat er ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt van personeelsleden verwacht dat zij hun functie op professionele wijze uitvoeren en hierover verantwoording afleggen. Dit is onder andere vertaald in de gesprekscyclus (het voeren van ontwikkelingsgerichte gesprekken) en in het professionaliseringsplan.

Naast de cao wordt aan de personeelsleden school specifieke voorwaarden aangeboden, gericht op de professionalisering en duurzame inzetbaarheid.
Meer informatie over onze school vind je op www.piusx-college.nl
 
Het Pius X-College maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk ORION scholen. Kijk voor meer informatie op www.orionscholen.nl

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.