Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Bouwen, Wonen en Interieur
Functie naam
Bouwen Wonen Interieur
Toegevoegd op
16 april 2019
Eind Datum
15 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Vakcollege Rijnmond
Website

Haal jij energie uit het inspirerend overbrengen van jouw liefde voor bouwtechniek? Wil jij je leerlingen ook een glimlach bezorgen als je met uitzetten, metselen of andere onderdelen uit het bouwproces aan de slag gaat? Jezelf daarnaast ook als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons; een school waar modern praktijkgericht onderwijs centraal staat. Een vmbo-school voor doeners en denkers!

Over ons
Jouw uitdaging
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege waarbij je niet terugschrikt voor nieuwe methodes, oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. 
 
Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit drie andere collega’s die de lessen BWI verzorgen. Om de lessen theoretisch te ondersteunen maken we gebruik van de methode Techniek op maat.
 
Onze school
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 650 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige
omgeving.
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit
het Protestant Christelijk perspectief.

Over jou
Jij hebt 
Je hebt een 2e graads bevoegdheid voor Techniek en bent reeds een aantal jaren werkzaam binnen het vakgebied. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je hebt een hart voor leerlingen die met name praktijkgericht zijn, waarbij je nieuwe
ontwikkelingen niet naast je neerlegt en de uitdaging van ‘vakwerk’ aandurft.

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke, high tech uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:

  • Salaris conform cao VO in schaal LB/LC
  • Een eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals fietsplan en kortingsregelingen met diverse verzekeraars 
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid

Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 700 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief. .

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.