Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Brede School Rotterdam
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
30 augustus 2018
Eind Datum
30 oktober 2018
Functie naam
Naschoolse opvang
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aanvang functie
Zo snel mogelijk
Loon indicatie
€12,- tot €17,-
Organisatie
DIT IS WIJS Brede School Rotterdam
Website

Afwisselende workshops geven in het onderwijs

Via je contactpersoon bij DIT IS WIJS heb je twee weken geleden de vraag gekregen of je beschikbaar bent om een aantal weken lang een creatieve workshop te geven. Hier had je zeker zin in en de komende zes dinsdagmiddagen geef jij de workshop Sprankelende
Sprookjes aan groep 3/4. 

Je allereerste les bereid je thuis goed voor en je belt nog even met de coach van DIT IS WIJS om je voorbereiding door te spreken en nog wat tips te ontvangen. Je bent er nu helemaal klaar voor en gaat vol goede moed de volgende middag op de fiets naar de
school toe. ‘Pling’: je ontvangt een Whats App berichtje. Wat leuk! Je contactpersoon van DIT IS WIJS wenst je veel succes met je eerste les!

Eenmaal aangekomen op de school vraag je naar de coordinator van de Brede School activiteiten. Je maakt kennis en krijgt een korte uitleg over waar jouw les plaats zal vinden en waar je de materialen kunt vinden die DIT IS WIJS al voor je gebracht heeft. 

Je les verloopt goed, de leerlingen zijn enthousiast en je voelt je echt een leerkracht: wat een kick! Natuurlijk moest je hier en daar je voorbereiding wat aanpassen, maar dat had je al doorgekregen van de coach en hier was je op voorbereid. 

Na afloop bel je naar je contactpersoon van DIT IS WIJS en vertelt dat je een hele leuke eerste ervaring hebt gehad! Jullie bespreken meteen alle mogelijkheden die er nog meer zijn. Naast creatieve workshops zijn er nog veel meer soorten workshops waarbij
jij je kunt richten op de talentontwikkeling van leerlingen. En wat fijn: als je nog niet helemaal thuis bent in het vakgebied dan kun je bij DIT IS WIJS een training volgen en kun je daarna bijvoorbeeld de workshop Pientere Programmeurs geven en met je leerlingen
de beginselen van programmeren ontdekken.

Aan het einde van de middag plof je thuis voldaan neer op de bank en bekijkt nog even de brochure van DIT IS WIJS waarin alle vakgebieden beschreven staan. Hier was je naar op zoek, veel afwisseling in het lesgeven en een soepele positieve communicatie met
je werkgever. En als kers op de taart ga je ook nog eens trainingen volgen om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in het lesgeven!

Je hebt een passie voor het onderwijs en wil leerlingen de mogelijkheid bieden om hun talenten te ontwikkelen. Om dit goed aan te kunnen bieden heb je relevante werkervaring. Ook heb je een brede interesse of ben je bereid om buiten je vaste vakgebied te
treden. 

Om zo goed mogelijk inzetbaar te zijn ben je bij voorkeur op meerder middagen per week beschikbaar in de gehele regio Rotterdam. 

In jouw rol als juf of meester kun je het onderwijs iets extra’s bieden. Je bent in staat je visie te verwerken in je lessen en daarbij rekening te houden met de visie van de school.  

Wij bieden jou de mogelijkheid om je huidige baan te combineren met een afwisselende baan in het onderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma’s bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. Werk je minder dan 2 uur per dag? Dan word je toch voor 2 uur uitbetaald!

Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden. 

DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.