Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Burgerschap ROCvA Airport
Toegevoegd op
30 augustus 2019
Eind Datum
30 september 2019
Functie naam
Omgangskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8-1fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
zsm
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een Docent Burgerschap ROCvA Airport per zsm

Wil jij MBO studenten klaarstomen voor de maatschappij? Ben jij altijd op de hoogte van actueel nieuws en weet jij de MBO student te inspireren? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou voor de tijdelijke functie Docent Burgerschap.

Wat ga je doen?
Als docent Burgerschap voorzie je jouw leerlingen van actueel nieuws over wat er speelt in de Nederlandse maatschappij. Jij laat ze kennis maken met de Nederlandse geschiedenis en je weet de leerlingen te boeien voor het vak Burgerschap. Daarnaast verzorg je
ook de loopbaanbegeleiding aan deze leerlingen. Als Docent Burgerschap zijn jouw pedagogische en didactische vaardigheden sterk en ga je lesgeven aan niveau 4. Je verzorgt lessen aan de studenten van de opleiding Vliegtuigtechniek en Travel & Hospitality.

Wat vragen wij van je?
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid en je hebt voldoende ervaring in het verzorgen van lessen Burgerschap. We vinden het belangrijk dat je een professionele, lerende en ondernemende houding hebt om het beste uit studenten te halen. 

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij het MBO College Airport. Dit college is gevestigd in Hoofddorp en is onderdeel van het ROC van Amsterdam. Dit college biedt opleidingen voor allerlei functies op de luchthaven. Denk hier aan beveiliging, stewards/stewardessen en vliegtuigtechniek.
Het is een unieke locatie met o.a. een hanger. Kortom een dynamische werkplek voor zowel student als docent.

Salaris
Schaal LB met een max. van € 4123,- bruto bij een fulltime aanstelling. Dit salaris is gebaseerd op de MBO CAO. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Wat biedt Randstad Onderwijs?
Wij zijn hét bureau in de samenwerking met het ROC van Amsterdam. Tevens werken we samen met vele andere onderwijsinstellingen in deze regio, zowel VO als MBO. Binnen Randstad Onderwijs kennen we diverse contractvormen: uitzenden en detacheren. Ook is het mogelijk
dat kandidaten direct in dienst treden bij onze opdrachtgevers. 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.