Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent CKV/beeldende vorming
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
29 september 2019
Functie naam
CKV
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,17
Plaats
Aalten
Aanvang functie
06-10-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Christelijk College Schaersvoorde
Website

vervangend docent CKV/beeldende vorming

Wij zijn, vanaf oktober, op zoek naar een
 
 
Docent CKV/beeldende vorming – 0,17 fte

Wij bieden
De werkzaamheden bestaan uit het geven van lessen CKV aan havo/vwo 4 en 5 en lessen beeldende vorming aan een klas vwo3. De lessen worden gegeven aan onze locatie aan de Slingelaan in Aalten.
 

Jouw profiel
We zoeken een enthousiaste docent met affiniteit met het lesgeven in het voortgezet onderwijs, bij voorkeur met een minimaal 2e graads bevoegdheid beeldende vorming.
 

De functiebeschrijving van docent LB is van toepassing, deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal LB, conform CAO VO. 
 
Het betreft een tijdelijke vacature in verband met vervanging tot half maart 2020.
 

Christelijk College Schaersvoorde is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo met ca. 1700 leerlingen. De school heeft vier locaties, twee in Aalten, één in Dinxperlo en één in Winterswijk.

De pijlers van waaruit op Schaersvoorde gewerkt wordt zijn: elke leerling wordt gezien; we laten in ons gedrag zien dat elke leerling en elke collega het waard is om er te zijn. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor eigentijds onderwijs; wij geloven dat we als mensen met elkaar verantwoordelijk zijn voor de wereld om ons heen, dit willen we onze leerlingen ook meegeven. En we zijn in contact; we werken actief samen met elkaar, met leerlingen en ouders en met onze partners in de regio.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.