Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent CKV en KUA
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
19 november 2020
Eind Datum
31 december 2020
Functie naam
Kunst en Cultuur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,9 FTE
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Gerrit van der Veen College
Website

Gerrit van der Veen College uit Amsterdam zoekt een Docent CKV en KUA per per direct

Het Gerrit van der Veen College zoekt een vervangend docent CKV en KUA 

 
Het Gerrit van der Veen College is misschien wel de leukste school van Amsterdam. We zijn een fijne en relatief kleinschalige havo-vwo cultuurprofielschool gehuisvest in een karakteristiek monumentaal pand in Amsterdam Zuid. We zijn een school waar je jezelf
kunt en mag zijn, waar je gezien en gekend wordt en waar je samenwerkt en -leert in een prettige en veilige lerende omgeving.
 
We zoeken per direct een docent CKV en KUA voor in totaal 23 lessen aan bovenbouwklassen 4 havo, 4 vwo, 5 havo, 5 vwo en 6 vwo; 8 lessen CKV en 15 lessen KUA. In totaal ongeveer 0,9 FTE.   
We zoeken een kanjer die zich in wil zetten voor onze leerlingen. We zijn een cultuurprofielschool dus je erkent de meerwaarde van kunst, cultuur en creativiteit en levert daar een actieve bijdrage aan.
We zoeken een betrokken, enthousiaste, vakkundige, leergierige, positieve collega met ervaring in de bovenbouw havo/vwo.
We zoeken een goede docent én een collega die graag samenwerkt in de sectie en in de school.
 
Het gaat om een baan ter vervanging wegens ziekte. In elk geval tot half januari 2021.   
De vacature betreft in principe een LB functie.   
 
We willen snel met je in gesprek komen. Solliciteer daarom alleen via Meesterbaan en stuur CV en motivatie ter attentie van Jan-Willem Dienske, rector van de school. Zorg dat we jou uitkiezen voor een eerste kennismaking.
 

Het Gerrit van der Veen College is een relatief kleine school voor havo en vwo in Amsterdam. We hebben 880 leerlingen en 105 medewerkers. We zijn een interconfessionele school. Dat betekent dat bij ons elke leerling en elke medewerker vanuit elke (geloofs)overtuiging van harte welkom is.
We zijn een school waar je jezelf kunt en mag zijn, waar je gezien en gekend wordt, waar je werkt en leert in een prettige en veilige omgeving en samen leert en leeft. We zijn een erkende cultuurprofielschool en geloven dat kunst en cultuur een onmisbare bijdrage leveren aan de ontwikkeling van (jonge) mensen en een belangrijke voorwaarde voor succesvol leren zijn. We zijn een DansMuziek (DAMU) school en werken samen met de Nationale Ballet Academie en met Lucia Marthas School of Performing Arts en het conservatorium van Amsterdam.

Het Gerrit van der Veen College is een school in transitie. Vragen als ‘wat is er nodig om toekomstbestendig en kwalitatief hoogstaand onderwijs te kunnen blijven bieden, wat vraagt dat van leerlingen en van medewerkers en hoe geven we dit vorm en inhoud?’, spelen een belangrijke rol in dit proces. 
Hoe kunnen we beter inspelen op de verschillen tussen leerlingen en hoe verhoudt dat zich tot de huidige en gewenste inrichting van ons onderwijs? Dat is een spannende zoektocht waar we de komende jaren 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.