Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent CKV/Tekenen, 1e graad (m/v)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
9 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
CKV
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca. 0,18 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Wijchen
Aanvang functie
26 oktober 2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Maaswaal College
Website

Maaswaal College uit Wijchen zoekt een Docent CKV/Tekenen, 1e graad (m/v) per 26 oktober 2020

Het Maaswaal College te Wijchen zoekt voor de locatie Veenseweg
met ingang van 26 oktober een:
 
 
Docent CKV/Tekenen, 1e graad (m/v)
Ca. 0,18 fte (vanaf 28 november ca. 0,61 fte)  
 
 
Werkzaamheden
In eerste instantie betreft de vacature het verzorgen van lessen handvaardigheid aan onderbouwklassen (Maaswaal NeXT2) op maandag en vrijdag. Vanaf 28 november worden de lessen uitgebreid tot ca. 0,61 fte. Het gaat dan om lessen ckv, tekenen en handvaardigheid
op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
 
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid ckv, tekenen en handvaardigheid.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties en vaardigheden van belang: vakinhoudelijk, didactisch en
pedagogisch competent. Interpersoonlijk competent met leerlingen, met collega’s en met de omgeving van de school, communicatief vaardig, competent in reflectie en open staan voor de eigen professionele ontwikkeling en goed klassenmanagement.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging wegens zwangerschaps- en bevallingsverlof van 26 oktober 2020 tot omstreeks 28 november 2020 met een betrekkingsomvang van circa 0,18 fte en van 28 november 2020 tot omstreeks 20 maart 2021 betreft het een
tijdelijke aanstelling met een betrekkingsomvang van circa 0,61 fte. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.301,-  bij een fulltime aanstelling (functieschaal LB, cao vo).
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Het beleid van de Alliantie Voortgezet Onderwijs is erop gericht dat bij gelijke geschiktheid interne kandidaten voorrang krijgen. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling
P&O, telefoon 024-6487283. Meer informatie over het Maaswaal College kun je vinden op de website
www.maaswaalcollege.nl.
 
Solliciteren
Je kunt tot en met zondag 25 oktober 2020 reageren door op onderstaande button te klikken.
Wij stellen het op prijs wanneer je wat opdrachten die je zelf ontwikkeld hebt in je sollicitatie benoemd en eventueel enkele foto’s van werkstukken mee kunt sturen.
 
In verband met de hoge urgentie van het invullen van deze vacature kan het zijn dat wij met geschikte kandidaten eerder dan 25 oktober a.s. in gesprek gaan.

Rector Henk Keijman: ‘School moet plezierig zijn, maar er moet vooral worden geleerd. De school is een leeromgeving, maar ook een ontmoetingsplaats.’
 
Het Maaswaal College is dé Wijchense school voor voortgezet onderwijs, hecht verbonden met de omgeving. De school heeft twee locaties, die elk een eigen sfeer en schoolklimaat hebben. Vanuit het motto ‘samen maken we school’ creëert het Maaswaal College samen met de gemeenschap van Wijchen een leer- en leefomgeving.
 
Het Maaswaal College is een brede scholengemeenschap in Wijchen, met een compleet aanbod aan opleidingen. Binnen de school werken betrokken medewerkers samen om goed onderwijs te bieden op twee locaties: een vmbo-locatie aan de Oosterweg en een havo/vwo-locatie aan de Veenseweg. Vanuit het motto ‘samen maken we school’ werkt het Maaswaal College samen met alle betrokkenen: leerlingen, ouders en de gemeente Wijchen. Ook heeft het Maaswaal College goede relaties met het bedrijfsleven, het basisonderwijs en de vervolgopleidingen. Door de samenwerking met diverse betrokkenen zet het Maaswaal College het onderwijsaanbod in een brede maatschappelijke context.

Zo krijgt de maatschappelijke stage een vaste plaats in het curriculum, kiezen leerlingen binnen het Maaswaal Plusprogramma voor verbreding op cultureel, sportief, creatief en maatschappelijk gebied. Als Unesco-school halen we de wereld de school binnen. In vaklessen en projecten komen de verschillende Unesco-thema’s tot uiting. Door het onderwijs in een brede maatschappelijke context te plaatsen krijgt elke leerling de ruimte om zijn talenten te ontdekken en zich te ontplooien, zodat alle leerlingen een passend diploma kunnen behalen en opgroeien tot zelfstandige en verantwoordelijke burgers.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.