Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Communicatie
Dienstverband
Toegevoegd op
6 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6000
Provincie
utrecht
Plaats
Woerden
Aanvang functie
06-10-2020
Organisatie
mboRijnland Woerden
Website

mboRijnland Woerden uit Woerden zoekt een Docent Communicatie per 06-10-2020

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken? Heb je ervaring in het werkveld communicatie en ben je daarnaast een bevoegd docent? Dan hebben wij wellicht een hele mooie uitdaging binnen mboRijnland! Wij zoeken namelijk per direct een Docent Communicatie voor ons MBO College Economie. Liefst een ervaren docent met ervaring in het MBO onderwijs. Als docent binnen de opleiding (internationale)marketing en communicatie, ben jij degene die de studenten alles over communicatie bijbrengt. 

Wat ga je doen?

– Je bereidt lessen voor en geeft zowel digitale als fysieke lessen op het gebied van communicatie, zoals creatief- en zakelijk schrijven, redigeren van teksten, voorlichting en redactie en communicatieplan. Je start op onze locatie in Woerden;
– Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling;
– Naast lesgeven vind je het ook leuk om studenten te begeleiden tijdens de stage.

Wie zoeken we?

Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk, maar je specialisme in communicatie is ook essentieel. Daarnaast kun je goed contact maken met onze studenten en weet je ze te motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving te creëren in de klas. Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die plezier heeft in mbo-onderwijs, die goed kan improviseren en een teamspeler is. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie. Belangrijk voor ons is bovendien dat je een bevoegd docent bent. Bevoegd docent zijn kan op verschillende manieren. Indien je minimaal een HBO diploma hebt en ervaring in het vak dan bieden wij je de mogelijkheid om je bevoegdheid voor het MBO te halen.

Verder beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

– Onderwijsbevoegdheid 2de graad;
– Goed kunnen organiseren en differentiëren in de klas;
– Bekendheid met de opleidingsstructuur van het MBO;
– Relevante werkervaring binnen genoemde richtingen. 

Wat bieden wij? 

Je komt terecht in een  team dat zich met enthousiasme en oog voor de studenten en haar omgeving, vol inzet voor een uitdagende en prettige leeromgeving. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao MBO). De vacature is tijdelijk en loopt door tot einde schooljaar 31-7-2021. Verder is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

Daarnaast bieden wij:

– 8,33% eindejaarsuitkering; 
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met vacature verantwoordelijke onderwijskundig teamleider Aad Korthout per mail op: akorthout@mborijnland.nl

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.  D
 

 Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.