Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent consumptieve techniek
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 november 2020
Eind Datum
10 december 2020
Functie naam
HBR (Horeca, bakkerij en recreatie)
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Plaats
Hengelo
Aanvang functie
01-04-2021
Loon indicatie
LB
Organisatie
Scholengroep Carmel Hengelo
Website

Scholengroep Carmel Hengelo uit Hengelo zoekt een Docent consumptieve techniek per 01-04-2021

Ben jij een tweedegraads docent consumptieve techniek en breng jij onze leerlingen creatieve en technische vaardigheden in de keuken bij? Ben je per 1 april 2021 beschikbaar voor een baan in het vmbo-onderwijs in Hengelo? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen consumptieve techniek aan vmbo-leerlingen. Dit betekent dat je de lessen in de keuken verzorgt en leerlingen begeleidt bij het maken en bereiden van producten in de keuken. Je helpt ze hun creatieve en technische vaardigheden te ontwikkelen,
zodat ze toekomstbestendig zijn.  
Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om leerlingen zelfstandig te ‘leren leren’. Je creëert daarbij een leerklimaat waarin zij zich veilig en gewaardeerd voelen én vertrouwen ontwikkelen in eigen kennen en kunnen. Jij ziet het goede in elke
leerling en ontdekt wat hen beweegt. Je helpt de leerlingen uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken voor een vervolgopleiding. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak consumptieve techniek. 
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel . 
Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Je speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en onderhoudt deze.
 

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de
scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 
C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven.

Ons aanbod
Het betreft een baan met een functieomvang van 0,8 – 1,0 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal € 4.301 bruto per maand
bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl / www.carmelhengelo.nl.   
Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Patrick ten Voorde beantwoordt ze graag via telefoonnummer 074 – 750 48 50 of via e-mail: p.tenvoorde@carmelhengelo.nl.   
Let op: solliciteren doe je via de button ‘solliciteer’. Sollicitaties die binnen komen via dit e-mailadres worden niet in behandeling genomen.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.