Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Cultuur
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 september 2020
Eind Datum
1 oktober 2020
Functie naam
Kunst en Cultuur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
01-11-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
De Apollo
Website

Lessen Cultuur verzorgen aan de onderbouw van onze school

De lessen worden gegeven aan leerjaar 1 en leerjaar 2 van de onderbouw, het niveau is vmbo-t en havo. De lesdagen zijn op maandag en dinsdag. 

Beste nieuwe collega,
Nu wij aan het begin staan, van een nieuwe ontwikkeling in de sectie kunst breed naar onze Apollo Art Academy, zoeken wij een duizend poot met een brede theater en podiumkunsten ervaring. Je bent een teamspeler die zowel projecten kan opzetten als leiden. Affiniteit
en ervaring met een doelgroep van leerlingen die een extra ondersteuningsbehoefte hebben is fijn. Bij sterke investering in de band met onze leerlingen, help je hen hun grenzen verlegen en kan genieten van hun blik op het leven en de kunsten. We zoeken iemand
die onze leerlingen kan laten proeven van schoonheid van de kunsten die ze (nog) niet kennen of zien. Je kunt de leerlingen laten ervaren, leren, experimenteren en onderzoeken wie zij zijn en hoe ze zich kunnen uiten . Wij werken als sectie veel samen en verwachten
van de nieuwe collega hier ook een prettige en enthousiaste bijdrage in!
Als nieuwe collega werk je in de onder en- of bovenbouw, werk je in lessen en projecten, ontwikkel je nieuwe curriculum en ben je vooral enthousiast om aan de slag te gaan.
Profiel:
Je hebt een relevante onderwijsbevoegdheid
Je hebt aansluiting met de VBMO/HAVO doelgroep
Je hebt goede pedagogische en didactische vaardigheden
Je hebt een sterk klassenmanagement
Je bent consequent
Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband
Je hebt oog voor de individuele leerling en bent goed in het maken van contact
Je bent enthousiast en houdt van doorpakken
Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen in je eigen vakgebied en interesse in de vakoverstijgende gebieden.
 

We werken met de CAO van het voortgezet onderwijs.

Wie zijn wij:
De Apollo is een tussenvoorziening voor vmbo-t en havo- onderwijs. Wij begeleiden leerlingen die een extra ondersteuningsbehoefte hebben in een kleine veilige setting, en bieden hen de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, zelfstandige, verantwoordelijke en mondige mensen. Ons onderwijs heeft tot doel dat de leerlingen kunnen doorstromen naar passend vervolgonderwijs en dat de leerlingen zijn toegerust om optimaal te functioneren in de maatschappij.
Ons team is uitdagende stappen aan het maken om leerlingen modern onderwijs te bieden.
Digitaliseren, activerende didaktiek en de ontwikkeling van keuzewerktijd en keuzevrijheid staan het komende schooljaar centraal. Wij zijn op zoek naar docenten met havo- bovenbouw ervaring, omdat wij vanaf het komende schooljaar starten met HAVO eindonderwijs.Komend schooljaar gaan de lesuren van 45 minuten naar 60 minuten.

Op De Apollo staan de volgende waarden centraal: Plezier, Groei, Veiligheid en Betrokkenheid.

Wij zoeken gedreven, enthousiaste docenten die deze waarden uitstralen in hun werk.

Plezier: Je bent een positieve, veerkrachtige collega die met een gezonde dosis humor zijn lessen aanpakt. Je bent leerlinggericht en bereid altijd een stapje meer te zetten.

Groei: Je begeleidt onze leerlingen bij het zichtbaar maken van hun leerproces, het ontwikkelen van vaardigheden en je kan positief sturen op de groepsprocessen en de sociale ontwikkeling van jongeren in onze tijd. Je hebt zicht op je persoonlijke ontwikkeldoelen en kan deze koppelen aan de ontwikkelingen in de school.

Veiligheid: Je zorgt voor een goede sfeer in je lessen en de school. Een veilig leer- en leefklimaat staat daarbij centraal. Begeleiding gaat een stuk verder dan het leslokaal alleen. Je kunt duidelijke grenzen en structuur bieden waarbinnen de leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Betrokkenheid: Je kent de leerlingen, ouders, en je collega's en ondersteunt de ontwikkelingen in de school en draagt in je werkzaamheden alle waarden uit.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.