Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Dienstverlening en Producten
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 juni 2019
Eind Datum
13 juli 2019
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
utrecht
Plaats
Houten
Organisatie
College de Heemlanden
Website

College de Heemlanden uit Houten zoekt een Docent Dienstverlening en Producten per

Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.

Je vindt deze vacature op https://www.werkenbijsoosvoh.nl. HIer kun je ook meteen solliciteren.

College de Heemlanden is al meer dan 25 jaar een begrip in Houten. Een gevestigde en grote school, in staat om zichzelf opnieuw uit te vinden. Er waait een frisse wind door de gangen. College de Heemlanden is in beweging. 1600 leerlingen op weg naar gepersonaliseerd onderwijs. Kan dat? Ja, dat kan. College de Heemlanden is altijd op zoek naar hoe het beter kan.

De positieve interactie tussen docenten en leerlingen zorgt voor een echte win-winsituatie. Met de school als vangnet leren de jongeren om kritisch na te denken en een eigen mening te vormen. Ze worden gewaardeerd om wie ze zijn, dat ervaren ze zelf ook en daarom voelen ze zich gehoord. Echt leerlingen om trots op te zijn. En trotse leerlingen zijn het als ze zelfverzekerd de school uitstappen.

De groepsdynamiek maakt dat docenten zich kunnen focussen op de inhoud. En dat doen ze dan ook. De professionals zijn zelf ook kritisch en kunnen reflecteren op hun eigen werk. Samen met collega’s wordt er hard gewerkt aan kwaliteit. Vrijheid voor verandering of verbetering is er voldoende. Datzelfde geldt voor begrip; als leraar kun je altijd een beroep doen op je team. Met elkaar wordt er gewerkt aan constructieve oplossingen.
College de Heemlanden heeft een fantastisch begeleidingsteam dat niet alleen ervaren docenten, maar zeker ook startende docenten wegwijs maakt. En weet je al dat de trein pal voor de school stopt? Handig voor als je graag met het openbaar vervoer reist.  

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.