Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Dier extern
Functie naam
Mens en Natuur
Toegevoegd op
16 april 2019
Eind Datum
22 april 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 – 1,0 fte
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
gelderland
Plaats
Barneveld
Organisatie
Aeres MBO Barneveld
Website

Wij zoeken per 1 juni 2019 een docent dier voor zowel theorie- als praktijklessen. Deze docent is expert op het gebied van konijnen en knaagdieren.

De functie
Als docent geef je een goede invulling aan de lessen van de klassen op alle niveaus van het MBO en in het cursorisch onderwijs. Vanuit je vakdeskundigheid stuur en begeleid je studenten en cursisten in hun leerproces op weg naar het examen en het vervolgonderwijs.
Je sluit aan bij de belevingswereld van de deelnemer en bevordert een positief groepsklimaat. Je draagt actief bij aan een goede samenwerking met collega’s in het team.
Je hebt een groot netwerk in de fokkerswereld en brede kennis van het verzorgen, houden van en fokken met konijnen en knaagdieren.
Daarnaast ben je in staat om andere aspecten van de dierverzorging en dierhouderij in brede zin te onderwijzen.
 

Jouw kwaliteiten

  • Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid of bereid om deze te behalen.
  • Je bent expert binnen de gevraagde diergroepen.
  • Je hebt ervaring met MBO-studenten.
  • Je bent in staat in te spelen op de diversiteit van de studenten.

 
 

Ons aanbod
Een inspirerende werkomgeving op een dynamische locatie met vernieuwend, praktijkgericht onderwijs. Inschaling vindt plaats volgens de CAO-MBO in schaal LB (maximaal € 4.218,00 bruto per maand bij volledige dienstbetrekking).
Bij structurele vacatures wordt, in eerste instantie, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Benoeming bij tijdelijke vacatures vindt plaats via onze payrollpartner.
 

Aeres MBO Barneveld is dé school voor opleidingen Dierverzorging, Paardenhouderij, Paardensport, Veehouderij en Groen/Grond & Infra.
Onze kernwaarden zijn aandacht voor zingeving, duurzaamheid en kwaliteit en respect voor mens en dier. Deze kernwaarden geven richting aan ons handelen.
Kenmerkend voor Aeres MBO is dat we aantrekkelijk en op de (groene) praktijk gericht onderwijs verzorgen. Andere kenmerken zijn onze kleinschaligheid en de aandacht en zorg die we voor elkaar hebben.
Aeres is een unieke groep kennisinstellingen die beroepsonderwijs in de hele groene kolom verzorgt: praktijkonderwijs, vmbo-, mbo-, hbo- en masteropleidingen, praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsontwikkeling van professionals en kennisintensieve dienstverlening. Door samen te werken in onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening, laat Aeres als groep kennis en kunde groeien, van  leerlingen, studenten én van medewerkers.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.