Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent D&P met grote affiniteit voor techniek
Dienstverband
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
11 december 2020
Functie naam
Dienstverlening en Producten
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,00 fte
Provincie
utrecht
Plaats
Vleuten
Aanvang functie
maart 2021
Organisatie
VOLT!
Website

VOLT! uit Vleuten zoekt een Docent D&P met grote affiniteit voor techniek per maart 2021

Wij bieden:

  • Een (leer)omgeving waarbinnen structuur, samenwerking en aandacht voor de leerlingen centraal staat,
  • Een uitdagende werkkring met enthousiaste collega’s en leerlingen;
  • Een cultuur om te kunnen groeien in persoonlijke professionaliteit;

VOLT! is een school die volop in transitie is: we werken met de methode LeerKRACHT, de Transformatieve School en hebben een hoge ambitie. D&P bieden we pas sinds 2 jaar aan en is nog volop in ontwikkeling. Samen gaan we op expeditie om te ontdekken, ervaren
en beslissen hoe uniek we D&P kunnen vormgeven binnen Volt! Toekomstmakers in combinatie met moderne technologische ontwikkelingen. Samenwerken met de andere profielen, maar ook met de avo vakken is een must. We geloven in vakoverstijgend leren. Ben je een
doener en denk je meteen al in mogelijkheden, dan komen wij graag met jou in contact.
Kenmerkt jouw aanpak en kwaliteit zich door:

  • Een solide pedagogische en didactische basis?
  • Een respectvolle benadering van mensen/kinderen, waarbij waardering, gevoelens en emoties samen met verantwoordelijkheden centraal staan?
  • Gerichtheid op kwaliteit en talenten van leerlingen en het samen met leerlingen focussen op wat zij kunnen en wat kunnen realiseren?
  • het zoeken van intensieve samenwerking en interactie in onze uitdagende leeromgeving met collega’s en leerlingen?
  • Flexibel en effectief omgaan met verschillen tussen leerlingen en groepen leerlingen (interesses, leerstijlen, leerstrategieën, talenten en intelligenties)? 
  • Een projectmatige aanpak waarin gezamenlijk ontwikkeld en uitgevoerd wordt en je een bijdrage levert door bijvoorbeeld zelfstandig te schrijven en kritisch te evalueren?

Heb je daarbij een lesbevoegdheid 2e graad? Of heb je die bijna?
Dan komen wij graag met je in contact.

VOLT! Toekomstmakers geeft jongeren de bouwstenen om zelf hun toekomst te maken

VOLT! is nieuw soort openbare vmbo-school, die jonge mensen met de technologie en beroepen van morgen verbindt. De school heeft een zeer energieke uitstraling en heeft op 7 januari van dit jaar een flitsende start in een schitterend nieuw en transparant gebouw gemaakt. VOLT! maakt onderdeel uit van de NUOVO scholengroep.

Technologie heeft de toekomst. Met inspiratie, kennis en praktijk geeft VOLT! aanstormende vakmensen perspectief, inzichten én instrumenten om de toekomst te maken. Of je nu kiest voor een profiel als PIE, D&P of Z&W: kennismaken met technologie is in alle gevallen net zo vanzelfsprekend als bijvoorbeeld leren schrijven.

Gericht op de praktijk
Leerlingen van VOLT! zijn doeners. De school biedt daarom naast theoretisch onderwijs ook praktijkgericht onderwijs, op gebieden als zorg, ondernemen, dienstverlening en produceren, installeren en energie. De school is naar buiten gericht en omvat daarom bijvoorbeeld ook een koffiercorner en een toekomstplein, die in contact staan met de omgeving van de school. Het sportieve karakter van de school komt terug in de ruime sporthal die deel uitmaakt van de accommodatie aan de Oesterzwam in Vleuterweide. We geven een nieuwe invulling aan ‘betekenisvol leren’ door leerlingen te betrekken in alle facetten van het leren op school.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.