Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent drama 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 februari 2020
Eind Datum
11 maart 2020
Functie naam
Drama
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.16 fte
Provincie
flevoland
Plaats
Lelystad
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
CAO VO
Organisatie
Scholengemeenschap Lelystad
Website

Onderdeel uitmaken van belangrijke veranderingen waar je nog invloed op kunt uitoefenen.
Dát doe jij als docent drama bij Porteum.

Door te bouwen aan 1 campus voor 3.800 vmbo-, havo- en vwo-scholieren wordt er in Lelystad op onderwijsgebied aan de weg getimmerd. Onze gloednieuwe, hypermoderne campus bestaat straks uit 7 gebouwen en wordt vanaf schooljaar 2021/2022 de vertrouwde thuishaven
voor onze leerlingen. Om deze nieuwe locatie op de kaart te zetten, is vernieuwend onderwijs essentieel. Daar hebben we jou als bevlogen docent drama voor nodig. Onderwijs met meer aandacht voor de individuele leerling, waarin samenwerken centraal staat.

Werk in uitvoering
We bouwen nú aan de campus. Letterlijk. Natuurlijk hoef jij straks geen les te geven met je voeten in de bouwgrond. Totdat de deuren van Porteum openen, doceer je aan havo en vwo leerlingen in de onderbouw vanuit de SGL. Deze scholengemeenschap vormt straks
met de collega’s van ISG Arcus en SG De Rietlanden de nieuwe campus. Vanaf dag 1 bundel je de krachten met alle collega’s, ook al is dat in het begin nog even vanaf 3 locaties. Samen werken jullie aan beter onderwijs voor onze leerlingen en wordt vormgegeven
aan jullie eigen, toekomstige onderwijs, functie-inhoud en werkplezier.

De SGL bereik je in 20 minuten met de bus en binnen 10 minuten met de fiets vanaf station Lelystad. Met de trein vanuit de Randstad of het Noorden ben je er dus zó. Liever met de auto? Vanaf de A6 of N302 is de SGL goed bereikbaar en parkeren kan gratis. Porteum
verrijst uit de grond waar nu nog rietvelden staan. Het wordt een hypermoderne, duurzame en kleinschalig georganiseerde scholencampus die een gezonde werkomgeving biedt door onder andere klimaatbeheersing en de nieuwste ICT-faciliteiten.

 

Meer dan een docent Drama
Met hart voor het vak geef jij drama aan onze VMBO leerlingen van de onderbouw. Dat doe je wekelijks voor
4 lesuren van 50 minuten. En als het even nodig is, help je ons uit de brand door jouw kennis ook met andere leerlingen te delen.
Je beheerst je vak. Dit betekent het vak van docent, maar ook het vak dat je geeft. Dit breng je met veel enthousiasme over op onze leerlingen in de onderbouw. Je bent creatief in het vormgeven van de lessen en hebt liefde voor het theater en toneel. Je hebt
bovengemiddeld veel aandacht voor de individuele leerling en werkt graag samen. Ook onze tijdelijke collega’s bouwen mee aan het onderwijs van de toekomst. Dus neem je graag plaats aan deze plek aan de wieg van een nieuw onderwijstijdperk in Lelystad zodat
je deel uit kan maken van grote veranderingen. Dat je pas vastigheid opbouwt als de overstap naar Porteum gemaakt is, is precies dat wat jou uitdaagt. Wij ontvangen je met open armen als je naast die pioniersmentaliteit beschikt over:

 • een afgeronde lerarenopleiding voor drama. Ben je een ijzersterkte LIO? Stel je dan ook zeker aan ons voor. 
 • een bevlogen persoonlijkheid die de verbinding binnen het team zoekt. Je zit boordevol ideeën die je met ons deelt om nieuw onderwijs op een nieuwe locatie vorm te geven.

Je kan op ons rekenen

 • brutomaandsalaris tot € 4.186,00 (LB) plus eindejaarsuitkering.
 • pensioenregeling.
 • diverse verlofregelingen waaronder (betaald) ouderschapsverlof, een individueel keuzebudget aan verlofuren t.b.v. duurzame inzetbaarheid en zorgverlof.
 • studieverlof en opleidingsbudget.
 • reiskostenvergoeding
 • intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten.
 • ruime mogelijkheden als het gaat om nascholing en doorontwikkeling.
 • eigen laptop.
 • cafetaria-regeling met o.a. bedrijfsfitness en fietsplan.

De missie van de SGL is de leerlingen aan een passend diploma te helpen. De SGL wil een actuele ontmoetingsplaats zijn waar leerlingen zich samen en individueel richten op de bewustwording en ontwikkeling van kennis en vaardigheden.

De Scholengemeenschap Lelystad (SGL) is een brede scholengemeenschap voor VWO, HAVO en VMBO die zich kenmerkt door een eigen sfeer en cultuur, waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit gebeurt in een veilige omgeving en prettige sfeer waar uitdagend en cultureel onderwijs centraal staan onder het motto: Samen Geïnsprireerd Leren. De SGL heeft het predicaat Technasium en is een officieel erkende Cultuurprofielschool.
Zoals alles in onze samenleving is ook het onderwijs constant in beweging. We zien het dan ook als een uitdaging om te blijven werken aan goed onderwijs. De ervaringen die we in de ruim 40 jaren hebben opgedaan worden meegenomen om het onderwijs van de toekomst te voeden en te versterken. 

Werken bij Scholengemeenschap Lelystad  is werken bij een aantrekkelijke werkgever (De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad). Er zijn volop mogelijkheden om kennis uit te wisselen, gevarieerde ervaring op te doen en door te groeien. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal.

Werken bij Scholengemeenschap Lelystad betekent:

· Werken in een inspirerende leer- en werkomgeving waarbij de eigen ontwikkeling centraal staat;

· Intensieve begeleiding van nieuwe en beginnende docenten;

· Uitstekende opleidingsmogelijkheden;

· Werken aan de interne en externe mobiliteit van de medewerkers;

· Constante aandacht voor verhogen van werkplezier, succes en inzetbaarheid van medewerkers;

· Een open communicatie tussen medewerkers en directie. Medewerkers worden gehoord;

· Het bieden van een uniek carrièreperspectief waarbinnen de talenten, wensen en ambities van de medewerkers centraal staan;

Medewerkers van Scholengemeenschap Lelystad kunnen daarnaast rekenen op een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. We kennen o.a. een fietsplan, een ouderschapsverlofregeling, mantelcontracten met verzekeraars en sportfaciliteiten. De pensioenregeling is ondergebracht bij het ABP.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.