Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent drama 2e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
14 juni 2019
Eind Datum
1 juli 2019
Functie naam
Drama
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
flevoland
Plaats
Lelystad
Aanvang functie
1-8-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Porteum
Website

Wij zijn op zoek naar een kleurrijke en bevlogen docent die creatief de lessen kan vormgeven en liefde heeft voor het theater en toneel!

In verband met een zieke collega zijn wij op zoek naar een kleurrijke en bevlogen docent drama die haar tijdelijk kan vervangen.
Je gaat aan de slag op
ISG Arcus, een interconfessionele scholengemeenschap in Lelystad. Samen met de collega’s van SG De Rietlanden en de SGL ontwikkelen wij in de richting van een hagelnieuwe,
duurzame en inspirerende
onderwijscampus, Porteum. Ook als je tijdelijk in dienst treedt, zal je merken dat we enorm in beweging en ontwikkeling zijn.
Het gaat om een tijdelijke baan van ca 10 lesuren van 60 minuten die duurt van 1 augustus 2019 tot aan de herfstvakantie. 
 
 

Wie ben jij?
Je beheerst je vak. Dit betekent het vak van docent, maar ook het vak dat je geeft. Dit breng je met veel enthousiasme over op onze leerlingen in de onderbouw. Je bent creatief in het vormgeven van de lessen en hebt liefde voor het theater en toneel.
Je hebt bovengemiddeld veel aandacht voor de individuele leerling en werkt graag samen. Ook onze tijdelijke collega’s bouwen als één van de pioniers mee aan het onderwijs van de toekomst.
Verder heb je een afgeronde lerarenopleiding voor docent drama 2e graads. Ben je een pittige en ijzersterke LIO? Ook dan staan we om jou te springen.
In de nabije toekomst hebben wij een groot aantal vacatures in de aanbieding. Dit is daarom ook een kans om je te laten zien. Voor talent is altijd plek op Porteum. Zeker voor talent met een sterke en ontwikkelingsgerichte persoonlijkheid.

 
 

Je kunt op ons rekenen

  • brutomaandsalaris tot € 4.186,00 (LB) plus eindejaarsuitkering
  • reiskostenvergoeding
  • diverse verlofregelingen waaronder (betaald) ouderschapsverlof, een individueel keuzebudget aan verlofuren t.b.v. duurzame inzetbaarheid en zorgverlof.
  • intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten.
  • ruime mogelijkheden als het gaat om nascholing en doorontwikkeling.
  • studieverlof en opleidingsbudget.
  • eigen laptop.
  • cafetaria-regeling met o.a. bedrijfsfitness en fietsplan.

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.