Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Drama
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
11 oktober 2018
Eind Datum
30 november 2018
Functie naam
Drama
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.7000
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hoorn
Aanvang functie
01-02-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
SG Newton
Website

docent drama, reguliere uren (geen vervaning), 19 lessen

Op onze locatie SG Newton te Hoorn, zijn wij met ingang van 1 februari 2019 op zoek naar een docent Drama.
19 lesuren, werktijdfactor 0,7000.
De lessen worden gegeven in de onderbouw vmbo/mavo, werkdagen in overleg.
13 lesuren regulier en 6 lesuren (2×3 lesuren) in de Talent-Factory, Theatre Skills.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de locatiedirecteur Marion Winkelhuis, via
m.winkelhuis@atlascollege.nl of via 0229-552010

Schoolportret

Actieve school
SG Newton is een actieve school voor vmbo en mavo. Onze leerlingen komen binnen met een schooladvies voor mavo, vmbo kader, vmbo basis of een gemengd advies. Ze krijgen onderwijs op hun eigen niveau in een aandachtige, veilige leeromgeving waar ze hun talenten ontdekken en ze zich kunnen ontwikkelen.

Leren én doen
Op SG Newton ligt het accent op leren en doen. Leerlingen kunnen kiezen in leerjaar 1 voor de kader/basis-klas, de mavo/kader-klas of de mavo. Wat ze ook doen, ze zijn veel praktisch bezig in de 'TalentFactory' en natuurlijk ook tijdens de 'gewone' lessen. Leerlingen ontdekken zo wat ze kunnen en leuk vinden. Tegelijk doen ze veel kennis op, bouwen ze aan hun leer- en werkhouding en leren ze stapsgewijs steeds meer vaardigheden, zoals samenwerken, plannen en organiseren, presenteren, werken met klanten, creatief denken en een begroting opstellen. Die vaardigheden hebben ze nu en in de toekomst hard nodig in elke vervolgopleiding (havo of mbo) en straks als ze hun beroep uitoefenen.

De juiste keuze……. als je eraan toe bent
Veel leerlingen weten niet wat ze willen worden. Op SG Newton kiezen basis – en kaderleerlingen daarom pas aan het einde van het derde jaar hun examenrichting. Die examenrichtingen zijn bovendien zo breed, dat leerlingen aan het einde van het vierde jaar nog steeds naar bijna alle mboopleidingen kunnen. Dit kan, omdat ze tijdens hun hele schoolloopbaan op SG Newton, al vanaf het eerste jaar, bezig zijn in de 'TalentFactory' en algemene en beroepsvaardigheden ontwikkelen die een sterke basis zijn voor succes in het vervolgonderwijs. In mavo 3 is er ook een loopbaanoriëntatieprogramma dat voorbereidt op vervolgonderwijs. De mavoleerlingen werken drie uur per week in projecten binnen de uitstroomrichtingen economie, zorg en welzijn en techniek. Leerlingen krijgen daarbij zicht op beroepen en studiemogelijkheden in deze richtingen. Aan het einde van leerjaar 3 maken leerlingen een definitieve en gefundeerde keuze voor hun eindexamenvakken.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.