Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent drama
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
3 december 2019
Eind Datum
13 december 2019
Functie naam
Drama
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.32
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Organisatie
Rotterdam Designcollege
Website

Rotterdam Designcollege uit Rotterdam zoekt een Docent drama per

De tijdelijke vacature docent drama is voor onze ISK afdeling. Liefst op maandag en woensdag beschikbaar ivm rooster. 
Het betreft starters en uitstroomklassen. 

Het Rotterdam Designcollege (RDC) is een innoverende school voor vmbo met alle richtingen tot en met TL (mavo).  Het is een groeiende school in het hartje van Rotterdam. Vanaf het schooljaar 2019-2020 bestaat de school uit 2 leerjaren.  Ons motto is "Design your future". Creativiteit staat hierbij centraal.  Zoals Albert Einstein schreef : "Creativity is intelligence having fun". Leerlingen kleuren graag buiten de lijntjes en willen ontdekken. Zij verleggen hier hun grenzen en hebben plezier in het praktische leren. 
Op het RDC ontwikkelt de leerling zich dan ook hoofdzakelijk in de praktijk. Dit doet hij/zij door aan de hand van challenges toe te werken naar eindopdrachten die niet te onderscheiden zijn van echte situaties uit het bedrijfsleven. Samen met andere leerlingen gaan ze op zoek naar oplossingen voor deze challenges.  In de eerste twee leerjaren zijn in het lesprogramma 16 challenges opgenomen. 
Binnen onze bruisende school werken de leerlingen aan hun toekomst waarin veel keuzemogelijkheden liggen.
De school is volop in ontwikkeling. Alle medewerkers leveren een bijdrage aan de inhoudelijke vormgeving van ons unieke concept dat zich richt op het profiel Dienstverlening & Producten. Naast dit profiel is er veel aandacht voor Jong Ondernemerschap inclusief economie. Alle vakken zijn inhoudelijk verbonden aan elkaar en er wordt veel onderling op elkaar afgestemd. Leerlingen stromen door naar het mbo en havo. Ook voor de medewerkers is de nieuwe school en het daarbij behorend concept een ontdekkingstocht waar met veel plezier met elkaar wordt gewerkt. Onze medewerkers zijn niet alleen docent maar ook inspirator, motivator, en coach.

Het Rotterdam Designcollege is onderdeel van LMC Rotterdam. Hieronder vallen 24 scholen die bijna allemaal een bijzonder profiel hebben. LMC stimuleert de scholen constant te innoveren. LMC heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden.  Kijk op www.lmc-vo.nl voor meer informatie.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.