Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits, 1e graad (m/v)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
26 september 2019
Eind Datum
20 oktober 2019
Functie naam
Duits
Niveau
HBO
Aantal uur per week
circa 0,6 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Nijmegen
Loon indicatie
LB
Organisatie
Dominicus College
Website

Dominicus College uit Nijmegen zoekt een Docent Duits, 1e graad (m/v) per

Het Dominicus College te Nijmegen zoekt met ingang van 20 januari 2020:
 
Docent Duits, 1e graad (m/v)
Circa 0,6 fte
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het verzorgen van lessen Duits aan onderbouw- en bovenbouwleerlingen in het HAVO en VWO.
 
Functie-eisen
U bent in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid Duits.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties en vaardigheden van belang: vakinhoudelijk en interpersoonlijk competent, pedagogisch competent en communicatief vaardig.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging wegens zwangerschaps- en ouderschapsverlof van 20 januari 2020 tot einde schooljaar 2019-2020. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt uw bruto maandsalaris maximaal € 4.186,- bij een fulltime aanstelling (functieschaal
LB, cao VO).
 
Informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Voor meer informatie over de vacature en de functiebeschrijving kunt u contact opnemen met mevrouw N. Berkhof, beleidsmedewerker P&O, telefoonnummer 024-3772164.
Meer informatie over het Dominicus College kunt u vinden op de website
www.dominicuscollege.nl
.
 
Solliciteren
U kunt tot en met 20 oktober 2019 en uitsluitend via Meesterbaan.nl reageren door op onderstaande button te klikken. Van 12 tot en met 20 oktober is Dominicus College gesloten i.v.m. herfstvakantie.
 

Het Dominicus College is een school met traditie, opgericht in 1856 door de paters Dominicanen. Van oudsher staat het streven naar kwalitatief goed onderwijs hoog in het vaandel. De school spreekt leerlingen aan op talent, belangstelling en ambitie. Vanwege extra faciliteiten kunnen ook leerlingen met een lichamelijke beperking of een langdurige en chronische ziekte voor een havo- en vwo-opleiding op het Dominicus College terecht in een eigen afdeling, de Monnikskap.

We geven ons onderwijs vorm met de meest moderne didactische faciliteiten in een mooi onderwijsgebouw. Onze school staat midden in de samenleving. In projecten en vaklessen leggen we de verbinding met actuele ontwikkelingen. Onze samenwerking met bedrijven en regionale instellingen (zoals de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit Nijmegen) draagt bij aan stimulerend en gevarieerd onderwijs. Het Dominicus College is een school van en voor leerlingen. Via leerlingenraden en de activiteitencommissie (AC), maar ook in klassenverband betrekken we de leerlingen actief bij het reilen en zeilen van de school. Samen met leerlingen en medewerkers streeft de schoolleiding naar een klimaat waarin iedereen gezien wordt en waarin iedereen mag zijn zoals hij is.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.