Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits 1e of 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
29 september 2020
Eind Datum
6 oktober 2020
Functie naam
Duits
Niveau
HBO
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
19-10-2020
Organisatie
Coornhert Lyceum
Website

Coornhert Lyceum uit Haarlem zoekt een Docent Duits 1e of 2e graads per 19-10-2020

Het Coornhert Lyceum zoekt per 19 oktober 2020 een docent Duits 1e of 2e graads voor 12 lesuren ter vervanging wegens ziekte voor een nog een onbepaalde periode. Het gaat voornamelijk om lessen in 3e klassen havo en vwo.

Nadere inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij de heer G. Creyghton, conrector vwo, via 06-46227672 of g.creyghton@coornhert.nl.

Sollicitaties met CV en motivatiebrief uitsluitend vóór 6 oktober 2020 via mail richten aan mevrouw M. Rozemeijer, via m.rozemeijer@coornhert.nl

Het Coornhert Lyceum is een openbare scholengemeenschap die vanuit een humanistische mensvisie voor alle groepen van de samenleving goed georganiseerd en veelzijdig voortgezet onderwijs verzorgt op mavo-, havo- en vwo-niveau (atheneum en gymnasium).
Het Coornhert Lyceum is een school die alle leerlingen optimale kansen geeft om het voor hen hoogst haalbare diploma te behalen.
Het onderwijs is gericht op doelmatig, actief en zelfstandig leren, waarbij recht wordt gedaan aan de verschillen tussen de leerlingen.
De school streeft daarom voortdurend naar een gedifferentieerd onderwijsaanbod, waarin eigenaarschap, persoonlijke groei en samenwerking centraal staan en waarin veel ruimte is voor creativiteit en kunstzinnige ontplooiing. De school is lid van de Vereniging van Cultuurprofielscholen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.