Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits 1e of 2egraads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
27 september 2018
Eind Datum
27 november 2018
Functie naam
Duits
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5-0,6 FTE
Provincie
utrecht
Plaats
Soest
Aanvang functie
01-01-2019
Loon indicatie
laatste verdiende salaris
Organisatie
Griftland College
Website

Docent Duits eerste of tweedegraads

Vanwege pensionering van een van onze collega’s zijn wij per 1 januari 2019 op zoek naar een docent Duits. Het betreft een reguliere vacature met uitzicht op een vast dienstverband. De lessen worden dit jaar gegeven in de klassen 2vwo en 2 en 3havo. Mogelijk
komt er medio januari een brugklas bij. Wij zoeken bij voorkeur een collega die in de hele onderbouw (mavo, havo en vwo) inzetbaar wil zijn. Voor de komende jaren ligt hier de focus, met wellicht een enkele klas in de bovenbouw.

Het laatst verdiende salaris zal bij benoeming als referentiekader worden gebruikt.

Het Griftland College is een christelijke school, die open staat voor alle leerlingen die de identiteit van de school respecteren. De school ligt in een zeer rustige omgeving en is gehuisvest in een modern gebouw. Docenten krijgen van school een netbook, waarmee zij optimaal gebruik kunnen maken van digitale mogelijkheden om hun lessen te ondersteunen. Internet is overal in de school toegankelijk.

Op het Griftland College werken we aan Betekenisvol Onderwijs. Betekenisvol Onderwijs ondersteunt het leren van leerlingen. Wanneer leerlingen betekenis kunnen geven aan het leren, bevordert dit hun motivatie voor het onderwijs. Met de drie pijlers ‘inhoud, werkvorm en contact’ betrekken we de leerlingen actief bij de les en werken we samen aan Betekenisvol Onderwijs.
 
In het nieuwe schoolplan 2016-2020 staan gedifferentieerd en gepersonaliseerd leren centraal. Samen met leerlingen willen we op zoek naar de mogelijkheden om dit op het Griftland College vorm te gaan geven.
 
Het inwerken van nieuwe docenten is op het Griftland College uitstekend georganiseerd. Twee schoolopleiders begeleiden de nieuwe collega's in een intensief programma waarin veel ruimte is voor individuele begeleiding en intervisie met de groep.

Er heerst een prettige, collegiale en leerlingvriendelijke sfeer.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.