Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits 2e graads
Dienstverband
Toegevoegd op
15 januari 2020
Eind Datum
14 maart 2020
Functie naam
Duits
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.8 FTE
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Organisatie
NIVVO Rotterdam
Website

NIVVO Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Docent Duits 2e graads per

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Duits (2e graads) voor het voortgezet onderwijs. Ben jij de docent die wij zoeken? Lees snel verder!

Functie
Deze school biedt kinderen kansen om hun dromen waar te maken. De school verzorgt modern onderwijs dat afgestemd is op de maatschappij waar elk kind deel van uit maakt. Dit wordt gedaan door het goede uit het verleden te combineren met vernieuwend onderwijs.
Zij zoeken een docent die hier goed bij past en dit ook toepast in de lessen. Door lessen goed voor te bereiden zorg jij ervoor dat deze op elkaar aansluiten en samenhangen. Jouw lessen zijn dynamisch en interessant en jij durft buiten de gebaande paden te
treden. Nieuwe ontwikkelingen en technieken zie jij als een uitdaging. Daarnaast draag jij bij aan de ontwikkeling van onderwijsplannen, -materialen en het leerlingenbeleid.

Functie eisen

 • 2e graads bevoegdheid Duits of bezig met je opleiding af te ronden;
 • Relevante werk en/of stage-ervaring;
 • Je vindt het leuk om bij verschillende onderwijsinstellingen te werken;
 • Je hebt hart voor het onderwijs en scholieren;
 • Je beschikt over de volgende competenties: motiveren van leerlingen, flexibel, sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke,
nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Artlinda Emini
06 51 898 869 (appen mag ook)
0318 506926

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.