Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits 2e graads
Dienstverband
Toegevoegd op
6 november 2019
Eind Datum
19 november 2019
Functie naam
Duits
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7
Provincie
gelderland
Plaats
Epe
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB
Organisatie
RSG N.O. Veluwe
Website

Voor onze zieke collega Duits zijn wij op zoek naar een vervanger

Voor onze sectie Duits zijn wij in het volgende schooljaar op zoek naar een ziektevervanger, die in ieder geval zes weken haar lessen kan overnemen.
 

Wij zijn op zoek naar een (bijna) bevoegde docent, met affiniteit en (zo mogelijk) ervaring in de onderbouw atheneum, havo, mavo.

Op de vacature is de cao-vo van toepassing

De RSG N.O.-Veluwe is een brede scholengemeenschap van (tweetalig) atheneum / havo / mavo / vmbo (incl. lwoo) en is gevestigd in Epe. Op dit moment telt de school 1.100 leerlingen en 140 medewerkers.

Bij de RSG bereiden wij onze leerlingen voor op actief burgerschap, met oog voor de ander en waardering van onze democratie. Dit betekent een eigentijds en uitdagend onderwijsaanbod, waarbij ieder kind telt op basis van zijn of haar individuele kwaliteiten en mogelijkheden.

Met oog voor elkaar bereiden we leerlingen in een goede sfeer voor op hun loopbaan en hun rol in de wereld. We zorgen ervoor dat het onderwijs past bij de maatschappelijke en politieke context en bieden tegelijkertijd ruimte aan individueel maatwerk. Dat kan niet zonder intensieve begeleiding van leerlingen. Zo helpen we de leerlingen de uitdaging van uitzonderlijk grensverleggende persoonlijke groei aan te gaan, in een omgeving waar ze ertoe doen. Dit gebeurt vanuit een neutraal openbare visie. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.