Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits, CLZ (zwangerschapsvervanging)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 februari 2020
Eind Datum
10 maart 2020
Functie naam
Duits
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.72
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Aanvang functie
06-05-2020
Organisatie
Christelijk Lyceum Zeist
Website

Christelijk Lyceum Zeist uit Zeist zoekt een Docent Duits, CLZ (zwangerschapsvervanging) per 06-05-2020

Docent Duits (tweedegraads)
0,72 fte, per 6 mei 2020 (zwangerschapsverlof)
 
Verbinding maken met leerlingen en "jouw" vak overbrengen op een inspirerende en bevlogen wijze. Het is waar jij als docent Duits in uitblinkt. Met aandacht en oprechte interesse haal je het beste in de leerlingen naar boven. Bij het Christelijk Lyceum Zeist
werk je aan de ontwikkeling van je vak en lever je een actieve bijdrage aan een fijne schoolomgeving. Deze vacature onderscheidt zich, omdat: 

  • onze school uitstekende faciliteiten biedt op onder meer het terrein van digitale leermiddelen;
  • het vak Duits op het CLZ zich volop ontwikkelt. Zo bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid om een Goethe-certificaat en/of het Deutsche Sprachdiplom te behalen.

Jij herkent je in onze kernwaarden: ambitie, aandacht en actief leren. Jij geeft je eigen invulling aan de functie van docent Duits, maar kunt ook in teamverband werken. Je bent voor de functie bevoegd of je studeert daarvoor op korte termijn af.
 

Wij snappen dat in een nieuwe werkomgeving goede begeleiding essentieel is voor een goede start. Daarom krijg je een goede begeleiding om je op weg te helpen. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform
de cao-vo, zoals: 

  • LB/LC/LD salaris dat afhankelijk is van je werkervaring.
  • een collectiviteitskorting bij een aantal zorgverzekeraars.
  • deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Wij zijn een school waar leerlingen, docenten en andere medewerkers actief aan hun eigen ontwikkeling werken. Leren doen we namelijk allemaal. Het Christelijk Lyceum Zeist telt 8 locaties waar onze leerlingen vmbo-tl, havo, atheneum of gymnasium volgen. Onze visie op goed onderwijs? Bouwen aan goede relaties met medeleerlingen en docenten, kennis vergroten en sturen op autonomie. Daarnaast is het leren samenwerken een belangrijk onderdeel van de opleidingen. Met de leerling als eigenaar van het leerproces en onze docenten als inspirator en regisseur.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.