Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits JBC (181911)

Jeroen Boschcollege uit 's-Hertogenbosch zoekt een Docent Duits JBC (181911) per

Het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch is wegens vervanging van zwangerschapsverlof vanaf 7 januari tot en met eind mei 2018 op zoek naar een 2e graads docent, die lessen Duits kan verzorgen aan onze onderbouw leerlingen (mavo, havo en vwo).

De betrekkingsomvang van deze vervangingsvacature is 0,4 fte. Vanaf eind mei 2019 zal naar verwachting een vervangingsvacature resteren van 0,2 fte, in verband met de opname van ouderschapsverlof.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1000 leerlingen en 115 medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch. Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen. Permanente ontwikkeling op onderwijskundig en professioneel gebied staat op het Jeroen Bosch College centraal.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mascha Voets, P&O-adviseur (via e-mail m.voets@jbc.nl).

U kunt uw belangstelling tot 1 oktober a.s. uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl).

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 100 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen vmbo-t, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.
 
Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo (met ingang van schooljaar 2016-2017), Technologie en Toepassing op de afdeling vmbo-t, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.
 
Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak en goede begeleiding door een interne coach.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.