Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits – tenminste 0,36 fte (1e of 2e graads)
Functie naam
Duits
Toegevoegd op
30 september 2019
Eind Datum
31 oktober 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.3600
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Sassenheim
Aanvang functie
04-11-2019
Organisatie
Rijnlands Lyceum Sassenheim
Website

Rijnlands Lyceum Sassenheim uit Sassenheim zoekt een Docent Duits – tenminste 0,36 fte (1e of 2e graads) per 04-11-2019

Docent Duits – tenminste 0,36 fte (1e of 2e graads)
Met ingang van 4 november (vervanging zwangerschapsverlof)
 
Zoek je een inspirerende, lerende omgeving waar je op creatieve wijze inhoud kunt geven aan je lessen?
Ben jij – net als wij – gedreven om het beste uit jezelf te halen?
Dan komen wij graag met jou in contact!
 
Omgaan met verschillen en differentiatie zijn onze kernkwaliteiten die we ook graag tot uitdrukking brengen in de samenstelling van ons team. We maken ons sterk om jouw kwaliteiten in beeld te krijgen en die optimaal in te zetten.
We gaan uit van mogelijkheden bij onze leerlingen en hebben veel aandacht voor ruimte en groei. Deze visie vertaalt zich naar aandacht voor ontwikkeling van medewerkers. We stimuleren initiatieven zodat je jouw specifieke bijdrage kunt laten zien en we faciliteren
je graag in je verdere professionele ontwikkeling.
We werken in een open en actieve sfeer, gericht op samenwerking. We hebben we een uitgebreid inwerkprogramma voor nieuwe collega’s omdat we het belangrijk vinden dat je je snel thuis voelt bij ons, want alleen dan kun je het beste van jezelf laten zien.
 
Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is een algemeen bijzondere school met ca. 1500 leerlingen verdeeld over (tweetalig) vwo, havo en mavo. Wij maken deel uit van Stichting Rijnlands Lyceum met in totaal 8 scholen in PO en VO waarbij internationalisering de kernwaarde
is.
De visie van het Rijnlands Sassenheim is ‘iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’. Dat lukt ons, onze kracht zit daarbij in het omgaan met verschillen en differentiëren wat resulteert in constant hoge slaagpercentages.

Wij bieden
Naast de warme, inspirerende, lerende omgeving, fijne collega’s, korte lijnen, veel ruimte en verantwoordelijkheid biedt Het Rijnlands aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij de mogelijkheden van de CAO VO. Denk hierbij aan een tegemoetkoming in de vakbondscontributie,
een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.
Verder kom je te werken in een modern schoolgebouw, waarbij duurzaamheid belangrijk is. Parkeren rondom de school is geen probleem en het treinstation is op loopafstand.
 
Meer informatie?
Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met dhr. W. Visser, conrector, te bereiken op telefoonnummer 0252 243070.

Interesse?
Wil je ons team komen versterken en jouw kennis, ervaring en sterke punten inzetten voor onze leerlingen, je collega’s en de schoolorganisatie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton onderaan dit scherm.
 
We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlandslyceum, deze vind je op onze website
www.rijnlandslyceum.nl/werken-bij  

 
 

 

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is een algemeen bijzondere school met ca. 1500 leerlingen verdeeld over (tweetalig) vwo, havo en mavo. Wij maken deel uit van Stichting Rijnlands Lyceum met in totaal 8 scholen in PO en VO waarbij internationalisering de kernwaarde is.

De visie van het Rijnlands Sassenheim is ‘iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’. Dat lukt ons, onze kracht zit daarbij in het omgaan met verschillen en differentiëren wat resulteert in constant hoge slaagpercentages.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.