Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Duits
Functie naam
Duits
Toegevoegd op
4 december 2019
Eind Datum
4 februari 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
01-03-2020
Organisatie
Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert
Website

Docent Duits 1e en 2e graads gebied 1,0 FTE

Je geeft les in havo 2 t/m 5 en mavo 3 en 4.

 

Wie zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een eerstegraads docent Duits. Verbinding maken met leerlingen en “jouw” vak overbrengen op een inspirerende en bevlogen wijze, is waar jij als docent Duits in uitblinkt. Met aandacht en oprechte interesse haal je het beste in de leerlingen
naar boven. Bij de CSB werk je aan de ontwikkeling van je vak, mede in aansluiting op het overige onderwijs en lever je een actieve bijdrage aan een fijne schoolomgeving. 

Vakgebied: 1e en 2e graads
Uiterste startdatum 1 maart 2020. Ben je eerder beschikbaar? Ook dat bestaat tot de mogelijkheden.

Ook parttimers kunnen solliciteren.

 

Wie zijn wij:
De CSB is een middelgrote school voor mavo, havo en vwo. Naast de bekende niveaus hebben wij ook de zogeheten dakpanklassen mavo/havo en havo/vwo. De school heeft ca. 750 leerlingen. De leerlingen van de CSB komen voor een groot deel uit Amsterdam, maar ook uit de randgemeenten. De school werkt met een 80/20 concept waar er naast regulier onderwijs extra aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en overige 21e eeuwse vaardigheden (Millennium Skills). Bij Millennium Skills besteden wij extra tijd aan het aanleren van vaardigheden als samenwerken, kritisch denken en communicatie. Wij zien dat dit het beste werkt als leerlingen van alle niveaus samenwerken. Leerlingen van de mavo, havo en het vwo werken op deze dag samen als één groep. Millennium Skills is opgedeeld in de drie stromen Grafisch Design, Technologisch Design en Junior Businessschool. Gedurende het schooljaar volgen de leerlingen elk van deze drie stromen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.