Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie 1e en 2e graad
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
29 mei 2020
Eind Datum
10 juni 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
circa 0,4 fte
Provincie
utrecht
Plaats
Maarssen
Aanvang functie
01-08-2020
Organisatie
Niftarlake College
Website

Niftarlake College uit Maarssen zoekt een Docent Economie 1e en 2e graad per 01-08-2020

We zijn op zoek naar een docent voor tweedegraads uren. Een combinatie van eerste- en tweedegraads uren is ook mogelijk. 

We zijn op zoek naar een docent die stevig in zijn/haar schoenen staat en flexibel is.

Voor het algemene profiel van onze medewerkers en de doelen en visie van de school verwijzen wij naar de algemene inleiding op deze site over werken bij het Niftarlake College. 

Afhankelijk van de bevoegdheid en ervaring is waardering van deze functie in schaal LB, LC of LD mogelijk.

Werken bij het Niftarlake
Wil je werken bij het Niftarlake College? Dan kom je terecht op een school die in beweging is. Onze school met ruim 1680 leerlingen biedt klassikaal onderwijs maar we hebben daarnaast verschillende vormen van vernieuwend onderwijs. De ‘creative hub’ is een prachtige, creatieve werkplaats voor het vak Onderzoeken en Ontwerpen (in het kader van ons Technasium), het vak Communicatie en Cultuur en andere meer projectmatige onderwijsvormen. In de mavo krijgen onze leerlingen te maken met het Bèta challenge programma. Alle leerlingen van het Niftarlake werken met een device (iPad) ter ondersteuning van differentiatie in de lessen.
Het Niftarlake College is een school met een hecht team medewerkers en een collegiale werksfeer. We investeren in scholing van medewerkers gericht op algemene en persoonlijke doelen. Voor medewerkers die starten op het Niftarlake College staat er een team opleiders in school klaar en is er vakgerichte begeleiding vanuit de sectie. Er is nauw contact met je teamleden en leidinggevende. Er zijn naast reguliere vaklessen veel andere taken en verantwoordelijkheden voor docenten.

Op het Niftarlake College werkt iedereen op donderdag. We geven les tot circa 15.00 uur en daarna is er ruimte voor overleg en ontwikkeling.

Ben je een Niftarlaker, dan ben je iemand met een open en ontwikkelingsgerichte houding. Je bent iemand die graag meedenkt over de gezamenlijke pedagogische aanpak van leerlingen en bereid te reflecteren en te professionaliseren.

Kernwaarden
Verbindend – Ondernemend – Verantwoordelijk – Positief

Per functieprofiel worden verschillende niveaus van verantwoordelijkheid gevraagd. Je krijgt in een onderwijsteam veel zeggenschap over de invulling van het onderwijs in de desbetreffende afdeling.

Schooldoelen: 
In het schoolplan van het Niftarlake College hebben wij ons ten doel gesteld het leren zichtbaar te maken en leerlingen uit te dagen.
De schooldoelen zijn o.a.:
·       De leerling en zijn/haar leerproces zijn in beeld.
·       De leerling neemt verantwoordelijkheid voor zijn/haar leerproces.
·       We maken leren betekenisvol door thematisch onderwijs en/of vak integratie.
·       Leerling, ouder(s) en mentor hebben in beeld aan welke ontwikkelpunten de leerling wil/moet werken.
·       We zijn we het komende schooljaar bezig met een versterkt determinatieproces in klas 1 en 2.
 

 
 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.