Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie 1e en 2e graad
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
25 juli 2019
Eind Datum
1 september 2019
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
circa 0,44 fte
Provincie
utrecht
Plaats
Maarssen
Aanvang functie
1-9-2019
Organisatie
Niftarlake College
Website

Niftarlake College uit Maarssen zoekt een Docent Economie 1e en 2e graad per 1-9-2019

De sectie Economie bestaat uit zes personen. 

We zijn op zoek naar een docent die stevig in zijn/haar schoenen staat en flexibel is.

Voor het algemene profiel van onze medewerkers en de doelen en visie van de school verwijzen wij naar de algemene inleiding op deze site over werken bij het Niftarlake College. 

Afhankelijk van de bevoegdheid en ervaring is waardering van deze functie in schaal LB, LC of LD mogelijk.

Wil je werken bij het Niftarlake College? Dan kom je terecht op een school die in beweging is. Onze school met ruim 1600 leerlingen biedt klassikaal onderwijs maar we hebben daarnaast verschillende vormen van vernieuwend onderwijs. De ‘creative hub’ is een prachtige, creatieve werkplaats voor het vak Onderzoek en Ontwerpen (in het kader van ons Technasium, het vak Communicatie en Cultuur en andere meer projectmatige onderwijsvormen. In de mavo zijn we dit jaar gestart met een vakoverstijgend project ‘Toekomst is Nu’ (TiN) en in ons nieuwe brugklasgebouw is een prachtig lab te vinden. Alle leerlingen in de onderbouw hebben inmiddels een iPad, straks ook in de bovenbouw.

Het Niftarlake College is een school met een hecht team medewerkers en een collegiale werksfeer. We investeren in scholing van medewerkers gericht op algemene en persoonlijke doelen. Voor medewerkers die starten op het Niftarlake College staat er een team opleiders in school klaar en is er vakgerichte begeleiding vanuit de sectie. Er is nauw contact met je teamleden en leidinggevende. Er zijn naast reguliere vaklessen veel andere taken en verantwoordelijkheden voor docenten.

Ben je een Niftarlaker, dan ben je iemand met een open en ontwikkelingsgerichte houding. Je bent iemand die graag meedenkt over de gezamenlijke pedagogische aanpak van leerlingen en bereid is te reflecteren en te professionaliseren.
ernwaarden

Ontwikkelingsgericht – Binding – Verantwoordelijkheid

Per functieprofiel worden verschillende niveaus van verantwoordelijkheid gevraagd. Je krijgt in een onderwijsteam veel zeggenschap over de invulling van het onderwijs in de desbetreffende afdeling.

 Schooldoelen:

 In het schoolplan van het Niftarlake College hebben wij ons ten doel gesteld het leren zichtbaar te maken en leerlingen uit te dagen.

  • De leerling en zijn/haar leerproces zijn in beeld.
  • De leerling neemt verantwoordelijkheid voor zijn/haar leerproces.
  • We maken leren betekenisvol door thematisch onderwijs en/of vak integratie.
  • In de lesstof en in de verwerking daarvan besteden we expliciet aandacht aan 21st Century skills.
  • Leerling, ouder(s) en mentor hebben in beeld aan welke ontwikkelpunten de leerling wil/moet werken.

Om deze doelen concreet te vertalen naar onze onderwijspraktijk hebben wij in ontwikkelingsgerichte rubriks en docentcriteria vastgesteld wat wij graag terug zien in onze lessen. Daarnaast zijn we het komende schooljaar bezig met ontwikkeling richting verlengde lessen en een versterkt determinatieproces in klas 1 en 2.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.