Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent economie 1e graad (+/-0,5 fte)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
4 september 2020
Eind Datum
4 oktober 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
28 september 2020
Loon indicatie
afhankelijk van ervaring
Organisatie
Mendel College
Website

Mendel College uit Haarlem zoekt een Docent economie 1e graad (+/-0,5 fte) per 28 september 2020

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken docent economie. Het betreft een functie van 11 lessen, circa 0.5 fte, voor de periode van ongeveer 1 oktober 2020 tot half januari 2021.

De te vervangen lessen economie zijn in de bovenbouw van havo en vwo.  Je weet de lesstof goed over te brengen en begeleidt en ondersteunt leerlingen bij hun leerdoelen.  Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Je hebt een passie voor het onderwijs, een verbondenheid  met de leeftijdsgroep en bent uiteraard in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Docenten/studenten die binnen afzienbare tijd hun bevoegdheid behalen, worden tevens uitgenodigd te solliciteren.

Het Mendelcollege is een interconfessionele (rk/pc) school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en Engelstalig gymnasium/atheneum (tweetalig onderwijs). In deze school leren en leven bijna 1800 leerlingen en 200 medewerkers. Ons ruime en goed voorziene gebouw is gelegen in Haarlem-Noord, bij station Bloemendaal en het Pim Muliersportpark. De Mendeltuin vormt het hart van onze school.

De school is gesticht in 1953 door de paters Augustijnen. Al meer dan vijftig jaar lang vervullen generaties Mendeliers hun taak: veel en goed leren, in onderlinge verbondenheid. Mensen leren van elkaar en daardoor groeien we en ontwikkelen we ons tot mede-mensen die elkaar in de schooldag ontmoeten. Onze medewerkers en de ouders van de leerlingen delen hierin.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.