Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie 1e graad
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
18 april 2019
Eind Datum
2 mei 2019
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca 1 fte
Provincie
limburg
Plaats
Venlo
Organisatie
Valuascollege
Website

Docent Economie 1e graad

Wij zijn op zoek naar een enthousiast en betrokken bevoegd docent Economie 1e graad vanaf 1 augustus 2019. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in het havo/vwo.

Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal
pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent.
Een digitale persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van het selectietraject.

Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Valuascollege
Het Valuascollege telt 2400 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago, waarbij in een kleinschalige onderwijs- en teamorganisatie wordt gewerkt. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto “Valuascollege méér dan een school! “ waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: “passie, er toe doen en ontmoeten”. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat “leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt”. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. Momenteel werken wij aan een verdere concretisering van dit concept met het oog op toekomstig onderwijs. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn TTO-Duits, versterkte leerlijnen moderne vreemde talen (ELOS), vooropleiding conservatorium, vooropleiding dans en de opleiding horeca, toerisme en voeding.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.