Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie 1e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 april 2019
Eind Datum
11 mei 2019
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5200
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
LB/LC
Organisatie
Christelijk Gymnasium Sorghvliet
Website

Part-time baan met groeimogelijkheden

Op Sorghvliet krijgen leerlingen het vak economie vanaf klas 3. Eerstegraads docenten geven op onze school ook les in de onderbouw, maar een substantieel deel van de baan zal bij dit vak dus altijd in de bovenbouw gegeven worden.

Liefst ervaring met examenklassen. Tweedegraders met voldoende kennis van de thema’s in de bovenbouw en met de ambitie ooit eerstegrader te willen worden, wordt verzocht ook te solliciteren.

Sorghvliet kent een LD-beleid op basis van competenties. De helft van het docententeam heeft een LD-functie. Iedere docenten krijgt een Chromebook in bruikleen van de school.

Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.