Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie (1e graads)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
12 februari 2020
Eind Datum
27 maart 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
10 uur
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
NIVVO Amsterdam
Website

NIVVO Amsterdam uit Amsterdam zoekt een Docent Economie (1e graads) per

Wij hebben een vacature Docent Economie 1e graads binnen het voortgezet onderwijs in de regio Noord-Holland. Ben jij de Docent Economie die wij zoeken? Lees snel verder!

Functie
Voor een onderwijsinstelling in Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een 1e graads Docent Economie. Als 1e graads Economie Docent ben jij verantwoordelijk voor het geven en voorbereiden van de lessen Economie binnen het 1e en 2e graads gebied. Wat van belang is dat jij als Docent Economie ervaring hebt in het lesgeven aan klassen 3, 4 en 5 van het VWO.

Het gaat om een functie van 7 lessen van 60 minuten op woensdag en donderdag ter vervanging van een langdurig zieke docent. De verwachting is dat het tot aan de zomervakantie duurt.

LET OP: De school staat ook open voor kandidaten die een 2e graads bevoegdheid Economie en ruime ervaring met lesgeven aan VWO-klassen hebben.

Functie eisen

 • 1e graads bevoegdheid Economie of 2e graads bevoegdheid en ruime ervaring aan VWO-klassen 3, 4 en 5;
 • Affiniteit en ruime ervaring (minimaal 3 jaar) met VWO-klassen;
 • Per direct beschikbaar tot aan de zomervakantie;
 • Zeer goed in het aanbrengen van structuur in de lessen en klassenorganisatie;
 • Uitstekende Pedagogische en Didactische vaardigheden;
 • Flexibiliteit, geduld, humor en in staat om de leerlingen positief te benaderen;
 • Goed kunnen samenwerken met collega’s;
 • Creatief en initiatiefrijk;

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Remco Ruchtie
06 20103251 (appen mag ook!)
r.ruchtie@nivvo.nl
0318 506926

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.