Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie 2e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 juni 2019
Eind Datum
12 juli 2019
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Provincie
utrecht
Plaats
Maarsbergen
Aanvang functie
1 augustus 2019
Loon indicatie
In overleg
Organisatie
Vakcollege Maarsbergen
Website

Vakcollege Maarsbergen uit Maarsbergen zoekt een Docent Economie 2e graads per 1 augustus 2019

Wie wil er ook komen werken op één van de mooiste plekken in Nederland: midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.
Het Vakcollege Maarsbergen is een kleinschalige school met ongeveer 400 leerlingen en een enthousiast team van professionals. Bij ons staat “Leren door doen” en de “6 rollen van de leerkracht” centraal.
De vacature voor het komende schooljaar betreft lessen Economie en het praktijkvak Economie & Ondernemen aan BBL-, KBL- en mavoklassen.  We zoeken een collega die niet alleen met enthousiasme inhoud en vorm wil geven aan de lessen maar ook een pro-actieve bijdrage
wil leveren aan het geheel in taken, zoals bijvoorbeeld het mentoraat of deelname aan  onze ontwikkelgroepen.
 

Er wordt gewerkt met de methode Economisch Bekeken.
 

De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, Vakcollege Maarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.