Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie/ Bedrijfseconomie 1e graad
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
21 november 2018
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,42 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Heerhugowaard
Aanvang functie
Z.s.m
Organisatie
Trinitas College
Website

Trinitas College uit Heerhugowaard zoekt een Docent Economie/ Bedrijfseconomie 1e graad per Z.s.m

Ben jij de docent Economie/ Bedrijfseconomie die onze leerlingen van Havo/vwo onder- en bovenbouw op betrokken wijze kennis van Economie/ Bedrijfseconomie bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

 

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Economie/ Bedrijfseconomie op 1e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak.

Ons aanbod
Het betreft een functie van 11/12 lesuren (ongeveer 0,42 wtf). Tijdelijk voor de duur van de vervanging tot uiterlijk 31 juli 2019.

Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.

Het Trinitas College is een brede r.k. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en lwoo. De school telt ca. 3400 leerlingen en 380 medewerkers. Behalve uit Heerhugowaard komen veel leerlingen uit andere plaatsen uit de regio.

Sinds 2006 is het Trinitas College gevestigd in twee fraaie nieuwbouwpanden, waar binnen het onderwijs kleinschalig is georganiseerd. De locatie Han Fortmann herbergt de sector havo-vwo, de locatie Johannes Bosco het vmbo. Ons onderwijs is erop gericht leerlingen in een prettige en veilige omgeving uitdagend en inspirerend onderwijs te bieden waarin hun talenten tot ontwikkeling komen. We ondersteunen hen om prima prestaties te leveren. Er zijn veel acitviteiten binnen en buiten de lessen. De school scoort hoog in kwaliteitsonderzoeken.

De medewerkers kunnen rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega's worden uitgebreid begeleid.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.