Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent economie bij voorkeur eerstegraads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 september 2020
Eind Datum
15 oktober 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
in overleg
Organisatie
Gymnasium Haganum
Website

Gymnasium Haganum uit Den Haag zoekt een docent economie bij voorkeur eerstegraads per per direct

Wij zijn op zoek naar een collega economie er die als derde persoon de sectie wil versterken. 
Gymnasium Haganum is een school die letterlijk en figuurlijk middenin Den Haag staat, met leerlingen uit alle wijken van Den Haag. De vele nationaliteiten maken het werken bij ons interessant. Daar komt bij dat leerlingen vakinhoudelijk veel van hun docent
vragen, waarmee de intellectuele uitdaging groot is.

Wij zoeken een collega die middenin de maatschappij staat en die goed op de hoogte is van de actualiteit. Als docent kan hij of zij onze leerlingen prikkelen en tegelijkertijd goed begeleiden.
Wij zoeken een creatieve geest die met humor en kennis van zaken de stof weet over te brengen en die ook een bijdrage wil leveren aan het schoolleven buiten de lessen.

Het Gymnasium Haganum is een openbaar categoraal gymnasium met een kleine 800 leerlingen en 70 medewerkers. De school, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1394, is gehuisvest in een neo-renaissancistisch gebouw aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het gebouw dateert uit 1907, is rijksmonument en ademt een bijzondere sfeer.

Wij zien een gymnasiumopleiding als een vwo-plus-opleiding, waarmee bedoeld wordt dat wij de leerling in alle vakken meer willen bieden dan voor het behalen van het diploma noodzakelijk is. Dat extra aanbod is terug te vinden in de lessen en in de activiteiten daarbuiten. Aan cultuur wordt hierbij veel aandacht besteed.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich intellectueel, sociaal en creatief ontplooien en zelf verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces. Onze leerlingen en collega's hebben een grote variatie in kwaliteiten, meningen, levensbeschouwing, uiterlijk en gedrag. Respect voor elkaar en erkenning van gelijkwaardigheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten die de sfeer bepalen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.