Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent economie, economie & ondernemen
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
6 oktober 2020
Eind Datum
29 oktober 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Plaats
Enschede
Aanvang functie
01-10-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Bonhoeffer College
Website

Bonhoeffer College uit Enschede zoekt een Docent economie, economie & ondernemen per 01-10-2020

Zit lesgeven jou in het bloed? Wij zoeken een enthousiaste tweedegraads docent economie en economie & ondernemen die trots is op haar/zijn vak! Die zich met een team van betrokken collega’s wil inzetten voor goed onderwijs. Ben je, bij voorkeur,
per direct beschikbaar? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen economie en praktijkvakken economie & ondernemen aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo. Jij weet je leerlingen iedere les weer te boeien door op een afwisselende manier les te geven.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak economie. Maar bovenal heb je passie voor de vak en weet je deze met aanstekelijk enthousiasme over te brengen, op de leerlingen.

Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedere leerling jouw vak goed begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Een goede relatie met je leerlingen en collega’s vind je belangrijk. Respect, vertrouwen en eerlijkheid zijn daarbij sleutelwoorden.
En een beetje humor kan ook geen kwaad.

Je hebt affiniteit met vmbo leerlingen en houdt je graag bezig met onderwijsvernieuwing. Je bent pedagogisch sterk, een echte kartrekker en sterk in klassenmanagement.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd.

Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent
een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn, M&T, MVI, HBR en Economie.

Ons aanbod
Het betreft een baan (0,8 – 1,0 fte), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk toch uiterlijk 1 januari 2021. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Adem Hastemir, afdelingsleider VMBO bovenbouw Techniek, Economie, Media Vormgeving. Bereikbaar via 053  – 750 47 00 of 06 22 501 958.

Tijdens de herfstvakantie (van 10 oktober 2020 tot en met 18 oktober 2020) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via 06 22 501 958.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.