Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie en Handel, Mytylschool de Brug, VMBO-HAVO, Rotterdam (0,5 fte)
Dienstverband
Toegevoegd op
8 oktober 2020
Eind Datum
30 oktober 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
04-0,5
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
11
Organisatie
Mytylschool De Brug
Website

Mytylschool De Brug uit Rotterdam zoekt een Docent Economie en Handel, Mytylschool de Brug, VMBO-HAVO, Rotterdam (0,5 fte) per

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. Wij verzorgen op ruim 75 scholen (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Mytylschool De Brug, is één van die Boor-scholen.
Mytylschool De Brug – een school voor lichamelijk of meervoudig gehandicapte kinderen – zoekt een:

Docent Economie & Ondernemen (0,4 – 0,5 fte) M/V voor de afdeling vmbo/havo
wegens zwangerschapsvervanging vanaf 1 december 2020 t/m 31 maart 2021

De Brug, een school voor fysiek beperkte leerlingen (LG/LZ), biedt vso diplomagericht onderwijs op vmbo- en/of havo niveau aan leerlingen tussen de 12 en 20 jaar. De school streeft naar zo regulier mogelijk onderwijs waar mogelijk. De school is toegankelijk
voor rolstoelen en is voorzien van aanpassingen waardoor leerlingen zo goed mogelijk begeleid worden. Het onderwijs op de afdeling vmbo/havo kenmerkt zich door de kleine klassen.

Wat ga jij doen?

 • Verzorgen van 4 lesuren E&O (secretarieel en logistiek) in klas 3 vmbo basis/kader.
 • Verzorgen van 4 lesuren E&O (commercieel en administratie) in klas 4 vmbo basis/kader, daarnaast draag je zorg voor het afronden van het PTA en voorbereid je de leerlingen voor op het praktijkexamen.
 • Verzorgen van 2 lesuren economie in klas 2 vmbo basis/kader.
 • Verzorgen van 2 lesuren keuzewerktijd of andere lessen in overleg.

Wat neem je mee?

 • Je hebt hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze leerlingen te werken. Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt met onze specifieke doelgroep. Je bent in staat om individuele programma’s samen
  te stellen voor de leerlingen en aan te sluiten op specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften.
 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding 2e graads docent bedrijfseconomie of algemene economie.
 • Je bent enthousiast en betrokken en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je weet wat er in een resultaatverantwoordelijke setting van je verwacht wordt. Tevens draag je de eindverantwoordelijkheid voor bovenstaand eindexamenprogramma.

   

Wat heeft Mytylschool De Brug jou te bieden?

 • Je gaat werken in een leuk, enthousiast en multidisciplinair team.
 • Je gaat lesgeven in kleine klassen waarbij veel individuele aandacht mogelijk is.
 • Je wordt in staat gesteld om echt het verschil te maken en van grote betekenis te zijn voor onze leerlingen.
 • Je krijgt in positieve zin iets terug van onze leerlingen.
 • Je doet waardevolle kennis en ervaring op in een ander onderwijsveld.
 • Je krijgt een onvergetelijke onderwijservaring!
 • Inschaling volgens schaal L11 conform CAO-PO. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. Het betreft een aanstelling wegens zwangerschapsvervanging.

Hoe verder?
Ben jij onze nieuwe docent Economie & Ondernemen? Solliciteer dan z.s.m. en stuur jouw motivatiebrief en CV naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.
Graag nodigen wij je uit om te solliciteren tot 30 oktober 2020. Op basis van een brieven- en cv-selectie wordt een beperkt aantal kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op 4 november 2020. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remy Mensingh
(corporate recruiter) via 06 – 5105 3983.
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Nadere informatie en solliciteren:

Mytylschool de Brug is een school voor leerlingen van 4 – 18 jaar met een lichamelijke beperking en functionerend op een cognitieve niveau van ZML tot normaal lerend.In samenwerking met Rijndam revalidatiecentrum bieden wij een compleet onderwijs-zorgarrangement waarbij het streven is de leerlingen vanuit een veilig klimaat toe te leiden naar een volwaardige plaats in de samenleving. Het onderwijsprogramma is daarom gericht op het uitstroomperspectief van de leerling.

Mytylschool De Brug biedt een veilige omgeving voor kinderen waar men niet alleen komt om te leren, maar ook om elkaar te ontmoeten en te spelen. De school is uiteraard toegankelijk gemaakt voor rolstoelen maar is ook voorzien van allerlei aanpassingen waardoor kinderen zo min mogelijk last zullen hebben van lichamelijke beperkingen. We hopen dat de school ook voor ouders een ‘thuisgevoel’ zal geven. De school heeft drie afdelingen: een basisafdeling SO (zml en normaal lerenden), een VSO Praktisch gericht onderwijs (zml) en een VSO vmbo-havo afdeling (normaal lerenden).

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.