Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie/E&O, 2e graads (vervanging wegens zwangerschapsverlof)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
3 september 2020
Eind Datum
31 oktober 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,60
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hoorn
Aanvang functie
16-11-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Tabor College
Website

Tabor College uit Hoorn zoekt een Docent Economie/E&O, 2e graads (vervanging wegens zwangerschapsverlof) per 16-11-2020

Tabor locatie d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen. Naast de reguliere mavo en Tech-mavo  zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte
leerweg (BBL). Binnen de bbl en kbl heeft de school een vakcollege Techniek&Ondernemen, vakcollege Gezondheidszorg&Welzijn en een vakcollege Gezondheid&Sport.

De locatie d’Ampte is een school met het predikaat Excellent en een waardering GOED van de inspectie. De school kenmerkt zich door degelijke vernieuwing en doen wat werkt. Speerpunten zijn: sportief, creatief en praktijkgericht en de kernwaarden van de
school zijn respect, veiligheid en verantwoordelijkheid.

In verband met een vervanging wegens zwangerschapsverlof, zijn wij met ingang van medio november op zoek naar een ervaren docent Economie/ Economie & Ondernemen (2e graads) voor 0,60 fte (15 lesuren). De lessen worden verzorgd aan de
onder- en bovenbouwklassen. De vervanging zal duren tot aanvang van de meivakantie (23 april 2021).

Ervaring met het werken met een iPad is zeer wenselijk, omdat er deels gebruik wordt gemaakt van digitaal onderwijs met behulp van de iPad. 
 

– Lerarenopleiding Economie, 2e graads 
– Kennis van de Apple iPad 
 

Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 3900 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen. Naast de reguliere mavo en Tech-mavo  zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Binnen de bbl en kbl heeft de school een vakcollege Techniek&Ondernemen, vakcollege Gezondheidszorg&Welzijn en een vakcollege Gezondheid&Sport.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Dé school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.