Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Economie – Profiel Economie & Ondernemen
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2019
Eind Datum
8 december 2019
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.4 FTE
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
ROTTERDAM
Aanvang functie
Z.s.m.
Loon indicatie
LB
Organisatie
G.K. van Hogendorp
Website

Docent Economie, Profiel Economie & Ondernemen #ziektevervanging #drietotzesmaanden

Wegens ziekte  zoeken we een tijdelijke docent Economie, Profiel Economie en Ondernemen om onze 4e klassers te begeleiden naar het eindexamen. 

Heb jij interesse om op de GKH les te komen geven aan onze 4e jaars klassen?
Solliciteer dan op deze functie!
 

Onderwijs ervaring met VMBO leerlingen is gewenst.

De G.K. van Hogendorp staat bekend als een kleinschalige, veilige en gestructureerde school.
Creativiteit, kwaliteit en talentontwikkeling staan centraal.
Het curriculum is veelzijdig en uitdagend met onder meer vakken als Spaans, Wereldoriëntatie en Mens in Ontwikkeling en de profielen:
– Media, Vormgeving & ICT
– Economie & Ondernemen
– Zorg & Welzijn 

Veelvuldige (op talentontwikkeling en het bedrijfsleven gerichte) projecten, het denken in kansen & mogelijkheden, aandacht voor het individuele kind en het verzorgen van betekenisvol onderwijs, zijn kenmerkend voor de school.
 
GKH is een onvervalst Rotterdamse school. Pro-actief, sociaal, creatief, flexibel en ondernemend; een school met de blik naar buiten gericht.  Ons gezamenlijke uitgangspunt wordt gevormd door de vraag wat is er nodig om onze leerlingen succesvol te laten zijn in het vervolgonderwijs, in hun privéleven en in de maatschappij? Ewelke leerling leveren wij af
Het antwoord geven wij met elkaar door het curriculum te vormen rondom de leerling. De leerling die weet wat er van hem verwacht wordt binnen de school, op zijn stageplaats en op zijn vervolgopleiding. De leerling die zich krachtig en capabel beweegt in de maatschappij én in zijn persoonlijke leven. Deze leerling is immers pro-actief, sociaal competent, weerbaar, assertief, empatisch, creatief, flexibel en ondernemend, houdt zich aan afspraken, kan goed samenwerken, komt op tijd en benadert zaken met humor en relativeringsvermogen. 

Het team is betrokken en zeer sociaal. Men helpt elkaar en zorgt voor elkaar en dit biedt leerlingen een prettige omgeving om in te leren en te leven. Docenten staan open voor vernieuwing en verbetering, en deze aanpak is dan ook goed zichtbaar in de school: deze is volop in ontwikkeling. Het vak MVI wordt enthousiast aangepakt, door middel van investeringen, scholing en het aanbieden van spannende keuzevakken voor de leerlingen. Met Zorg & Welzijn wordt gestart in het schooljaar 2019-2020 met een prima ingericht lokaal. 

Wil je weten wat onze school allemaal te bieden heeft? Bekijk dan hier onze informatiefilm.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.