Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent economie
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2019
Eind Datum
26 november 2019
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Openbaar VMBO en MAVO Zeist
Website

Openbaar VMBO en MAVO Zeist uit Zeist zoekt een Docent economie per per direct

Wij staan voor:

 • Verdraagzaamheid en tolerantie. Wij spannen ons in voor een verdraagzame samenleving. Wij accepteren en waarderen verschillen tussen mensen. 
 • De school uit, de wereld in! Wij staan open voor de wereld om ons heen en hechten waarde aan buitenschools leren door middel van activiteiten en excursies als aanvulling op het lesprogramma. 
 • Open voor leerlingen. Wij hanteren geen wachtlijsten of loting om het aantal leerlingen te reguleren. 
 • Open voor dialoog. Wij vinden het van belang dat school en ouders wat betreft de identiteit van de school op één lijn zitten. Daarom betrekken wij ouders hierbij via dialoogsessies. 
 • Leerlingen van het OVMZ zijn doeners. De school biedt daarom naast theoretisch onderwijs ook praktijkgericht onderwijs, op gebieden als zorg en welzijn, economie en ondernemen, dienstverlening en producten.

Verantwoordelijkheden:

 •  Als docent ben je verantwoordelijk voor het geven van de lessen volgens het vastgestelde pta of ptd. Daarnaast ben je vaak mentor en geef je ondersteunings- en verdiepingslessen.  
 • Je legt verantwoordelijkheid af aan de teamleider 

Wij bieden:

 • Een uitdagende rol binnen een veranderende organisatie. Samen met je collega’s kun je meedenken over het verder vormgeven aan het onderwijs bij ons op school.  
 • Lessen van 40 of 80 minuten. Het is dus niet standaard bij ons. 

Wij komen graag in contact met kandidaten die:

 • Pedagogisch en didactisch onderlegd zijn om les te geven aan VMBO leerlingen.
 • Een 2e graads lesbevoegdheid hebben of die bijna hebben behaald.  

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Klik dan op de knop solliciteren. Je komt  dan op de vacaturewebsite van NUOVO scholengroep.

Heb je nog vragen over deze vacature?
Naam leidinggevende: Raymond Schuurman
E-mail werk: rschuurman@ovmz.nl

Onze school:
Het Openbaar VMBO en MAVO Zeist wil haar leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Wij zijn een open school, waar iedereen welkom is, ongeacht achtergrond, afkomst, godsdienst of geaardheid. Openbaar VMBO en MAVO telt 600 leerlingen en 60 medewerkers.

Ons onderwijs kenmerkt zich door:
Op het openbaar VMBO en MAVO Zeist worden leerlingen uitgedaagd prestaties te leveren, grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Onze bedoeling is dat onze leerlingen het maximale uit zichzelf halen. Wij bieden leerlingen hierbij een veilige, vertrouwde, uitdagende en afwisselende leeromgeving met realistisch en uitdagend onderwijs. Wij stimuleren het verantwoordelijkheidsgevoel van leerlingen, voor henzelf, hun werk, hun omgeving en in contact met elkaar. Naast vakgebonden lessen leren leerlingen in vakoverstijgende projecten kennis en vaardigheden toe te passen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.