Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent eerste graad biologie
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 juni 2019
Eind Datum
28 juni 2019
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Aanvang functie
1 augustus 2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Openbaar Lyceum Zeist
Website

In verband met vertrek en zwangerschap van collega

In verband met zwangerschapsverlof en vertrek van een collega  zijn wij voor het Openbaar Lyceum Zeist op zoek naar een eerste graads docent biologie. 

We hebben een jong bevlogen team waar nieuwe collega’s zich snel thuis voelen. De sectie biologie vormt daarbinnen een hechte sectie, waar nauw wordt samengewerkt. Nieuwe collega’s krijgen goede begeleiding van een coach, die onderdeel uitmaakt van een team
van coaches. Wij werken met ervaring vanuit het project ‘Begeleiding Startende Leraren’ van de UU, om beginnende collega’s extra te ondersteunen. Maar ook ervaren collega’s kunnen rekenen op begeleiding.

Aangezien de lessen op havo en vwo niveau worden gegeven in zowel onder- als bovenbouw, zijn wij op zoek naar een eerstegraads docent biologie met ervaring. De sectie biologie heeft een sterk onderzoekende instelling en werkt regelmatig met practica en
participeert ook in het vak NLT. Het begeleiden van profielwerkstukken hoort ook tot de taken van de nieuw te benoemen collega.

Onze onderwijsvisie is dat wij willen dat alle leerlingen leren, dit vraagt een meer gedifferentieerde aanpak van de lessen.
Om die reden gaan wij vanaf komend jaar werken vanuit leerdoelen. Wij ontwikkelen een meer coachende rol voor vakdocenten en mentoren, om leerlingen zelf verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces bij te brengen. De leerlingen bereiden hun gesprekken met
ouders en mentor zelf voor en krijgen hiervoor feedback van de vakdocenten.

Mocht je zin hebben in een nieuwe uitdaging en jouw bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen, dan ben jij wellicht de collega die we zoeken.

Inschaling gebeurt afhankelijk van bevoegdheid en ervaring.

De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, Vakcollege Maarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.