Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 0,8 fte 181927
Toegevoegd op
18 november 2018
Eind Datum
19 november 2018
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Plaats
Tilburg
Organisatie
2College
Website

2College uit Tilburg zoekt een Docent Engels 0,8 fte 181927 per

Voor het vak Engels zoeken wij per direct een enthousiaste en gedreven docent voor in totaal 0,8 fte. Deze vervangingsvacature wegens ziekte bestaat uit het geven van 21,5 lessen, hoofdzakelijk in de 2e fase havo/vwo (inclusief examenklassen havo en vwo). Ervaring met examenklassen is daarom een pré.
We zijn op zoek naar een collega die onze leerlingen kan inspireren, uitdagen en motiveren. Ben jij iemand die in staat is om een stimulerende werkomgeving te creëren in de klas en activerende werkvormen kan toepassen?

Profiel van onze school:
2College Durendael biedt een breed onderwijsaanbod aan, variërend van vmbo-b, -k en -gt tot havo en vwo (waaronder ook tweetalig havo en vwo). De verschillende afdelingen hebben een eigen karakter, passend bij de eigen leerlingen. In de laatste jaren is de school gegroeid tot zo’n 1700 leerlingen en zo’n 180 medewerkers. Ondanks deze omvang ervaren werknemers Durendael als een hechte school waar veel collegialiteit heerst. Op Durendael staat de leerling centraal, maar wordt deze ook gestimuleerd om zelfstandig te acteren. Daarbij staat ondernemend zijn hoog in het vaandel. Werknemers krijgen de ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling en worden in dit proces ook begeleid. Bij Durendael werken we samen om tot goed onderwijs te komen voor iedere leerling.

Profiel van de scholengemeenschap:
Durendael is onderdeel van de brede scholengemeenschap 2College (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) die vijf locaties heeft in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op een zesde locatie onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3.500 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.

2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.