Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 1e gr (0,5-0,6 fte) JBC192012
Functie naam
Engels
Toegevoegd op
12 juni 2019
Eind Datum
12 juli 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Plaats
's-Hertogenbosch
Aanvang functie
12-06-2019
Organisatie
Jeroen Boschcollege
Website

Jeroen Boschcollege uit 's-Hertogenbosch zoekt een Docent Engels 1e gr (0,5-0,6 fte) JBC192012 per 12-06-2019

Het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch is op zoek naar een 1e graads docent, die lessen Engels kan verzorgen aan onze bovenbouw leerlingen. Het in bezit zijn van een 1e graad Engels geniet de voorkeur, evenals relevante ervaring met examenklassen in het VO.

De betrekkingsomvang van deze vacature is circa 0,5 – 0,6 fte. De inschaling van deze functie zal plaatsvinden op basis van het huidige salaris.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 80 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

De ingangsdatum voor deze functie is 1 augustus 2019.

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl). voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze P&O-adviseur, Mascha Voets, via telefoonnummer 073-6412350 of via de mail m.voets@jbc.nl.

Wij ontvangen uw reactie graag zo spoedig mogelijk.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 100 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen vmbo-t, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.
 
Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo (met ingang van schooljaar 2016-2017), Technologie en Toepassing op de afdeling vmbo-t, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.
 
Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak en goede begeleiding door een interne coach.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.