Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 1e graad-0,6 fte ter vervanging-303
Dienstverband
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
1 november 2020
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Waalwijk
Aanvang functie
15-10-2020
Organisatie
OMO SG De Langstraat - Dr. Mollercollege
Website

OMO SG De Langstraat – Dr. Mollercollege uit Waalwijk zoekt een Docent Engels 1e graad-0,6 fte ter vervanging-303 per 15-10-2020

**++Goed onderwijs maak je samen!++**

**Dr. Mollercollege in Waalwijk biedt aan ca. 1250 leerlingen havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan. Op alle afdelingen kan er ook TTO gevolgd worden. De school maakt deel uit van OMO Scholengroep De Langstraat die verder bestaat uit het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen.**

**Het Dr. Mollercollege heeft per direct een vacature voor een docent Engels, 1e graad,**

**die taal interessant weet te maken voor leerlingen**

**en die ernaar uit kijkt om in een prettige omgeving samen met fijne leerlingen aan de slag te gaan.**

Het betreft een tijdelijk dienstverband ter vervanging vanaf 19 november, de omvang van de functie is 0,6 fte.

**++Profiel Dr. Mollerdocent++**

·      Je hebt passie voor je vak.

·      Je vindt samenwerken om het vak verder vorm te geven vanzelfsprekend.

·      Je bent een docent met oog en hart voor de leerlingen. 

·      Je speelt in op individuele verschillen tussen leerlingen.

·      Je houdt ervan leerlingen te activeren en uit te dagen.

·      Je maakt verbinding met de wereld buiten de school, internationalisering heeft jouw belangstelling.

·      Je werkt in een team en werkt vandaaruit graag samen met leerlingen, ouders en collega’s.   

**++Kennis en vaardigheden ++**

·      Je hebt tenminste een eerstegraads lesbevoegdheid.

·      Je bent vaardig in het toepassen van een breed scala aan actuele pedagogisch-didactische methoden en technieken.

·      Je hebt affiniteit met digitale leermiddelen. 

·      Je kunt goed samenwerken, staat open voor reflectie en feedback.

**++Werken op het Dr. Mollercollege betekent++**

**Onderwijs dat past bij de leerling**
We willen kennis en vaardigheden bijbrengen op een bij de leerling passend niveau. Speerpunten zijn TTO voor havo en vwo, internationalisering voor alle leerlingen, Havisten Competent, Talentontwikkeling en een sterke profilering van het gymnasium. De school is volop in ontwikkeling, er is voor de medewerkers veel ruimte om hieraan bij te dragen.

**Zorg voor elke leerling**
We willen de leerlingen de ondersteuning bieden die nodig is om het onderwijsleerproces zo goed mogelijk te laten verlopen. De school heeft daarvoor een zorgprofiel geformuleerd waarin de basiszorg is aangegeven.

**Een veelzijdig (onderwijs)aanbod**
Bij activiteiten die buiten het door de overheid vastgestelde curriculum liggen, vindt vorming op maatschappelijk, cultureel, sportief en levensbeschouwelijk gebied plaats.

**Oog hebben voor elkaar**
We willen de leerlingen voorleven en meegeven dat een respectvolle samenleving leidt tot een veilige en kansrijke maatschappij. We voelen ons daarbij geïnspireerd door de normen en waarden vanuit onze katholieke traditie.

**++Informatie++**

Voor meer informatie over deze vacature of het Dr. Mollercollege kun je contact opnemen met Rosanne Melfor (adjunct-directeur), tel. 06-13169171 of via de website www.drmollercollege.nl.  

**++Solliciteren:++** **Uitsluitend via www.omo.nl.**

Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het Dr. Mollercollege is een scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo (gymnasium en atheneum) met twee vestigingen, een in Kaatsheuvel en een in Waalwijk. In Kaatsheuvel worden alle leerwegen van het vmbo aangeboden. In Waalwijk worden de theoretische leerweg van het vmbo, havo en vwo aangeboden. In klas 1, 2 en 3 wordt binnen het vwo tweetalig onderwijs (Engels) aangeboden. De school kiest voor kleinschaligheid binnen het grote geheel. Elke locatie heeft zijn eigen leerlingen, leiding, staf en docententeam.
Het grote geheel maakt mogelijk dat leerlingen zonder problemen doorstromen naar andere schooltypes en zo het diploma halen dat bij hen past. De kleinschaligheid in deelscholen voorkomt dat leerlingen verloren lopen en zorgt voor een flexibele organisatie.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.