Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels 1e graads – 0,6 fte (LC)
Dienstverband
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
30 november 2020
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 FTE
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Bergschenhoek
Loon indicatie
LC
Organisatie
Wolfert Lyceum
Website

Wolfert Lyceum uit Bergschenhoek zoekt een Docent Engels 1e graads – 0,6 fte (LC) per

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent met passie voor het vak. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend daltononderwijs en excellente presentaties van onze school en leerlingen. Onze school is volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega’s hierbij.

Het Wolfert Lyceum is een groeiende school voor havo/vwo onderwijs in de gemeente Lansingerland en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De school is gehuisvest in een modern onderwijspand. Een uitbreiding van het gebouw staat op stapel. De school is een daltonschool en behaalt uitstekende resultaten. Zowel de Nederlandse daltonvereniging (NDV), de Inspectie als ouders en leerlingen zijn lovend over de school. De school heeft circa 120 medewerkers en 1050 leerlingen en in de komende jaren wordt een groei verwacht.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten met ervaring in de bovenbouw havo en vwo. Uw sollicitatiebrief voorzien van CV ontvangen we graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk maandag 30 november 2020.

Nadere informatie en solliciteren:
De heer C.P. Wind
Directeur Wolfert Lyceum
Telefoon: 06-41693060
Mail: pwn@wolfert.nl

Werken op Wolfert Lyceum is aantrekkelijk vanwege de sfeer, de ligging, het dynamisch karakter van de onderwijsontwikkeling, de groei, de potentie… kortom: Wolfert Lyceum is een school met een toekomst!
Een brede, flexibele en proactieve inzet van medewerkers is noodzakelijk. Bij een ambitieuze organisatie horen ambitieuze medewerkers. Individueel ondernemerschap, samenwerking en ambitie om inhoudelijk door te groeien, zijn enkele eisen die gesteld worden aan de medewerkers. Er is een competentieprofiel voor docenten vastgesteld. Om dit te realiseren, zal Wolfert Lyceum de medewerkers op verschillende manieren optimaal ondersteunen en begeleiden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.