Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Engels (1e graads/2e graads) (0,25 fte)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
19 september 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,25 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
LB
Organisatie
IJburg College
Website

Docent Engels (1e graads/2e graads) voor Havo/Vwo

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste docent Engels voor onderbouw Havo en bovenbouw Vwo.
Het betreft in eerste instantie een vacature voor de periode van één jaar met uitzicht op een vaste benoeming.
 
Over de school
Het IJburg College is een vernieuwingsschool in beweging. Leerlingen kunnen bij ons terecht voor vmbo, havo en vwo onderwijs. De missie is “ Leren over jezelf en de wereld om je heen”. De leerlingen krijgen betekenisvolle lessen, werken samen aan complexe opdrachten.
In ons mentoraat besteden we veel aandacht aan zelfontplooiing. Wij hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen, bieden hen kansen en gaan uit van hun kwaliteiten.
 
Onze docenten zijn expert op hun vakgebied en mentor, want optimale begeleiding van leerlingen is de start voor een goede samenwerking. Wij stimuleren onze leerlingen om ambitieuze doelen te stellen en het beste uit zichzelf te halen. Medewerkers werken in
onze leergemeenschap van 8.30 – 16.45 uur en in die tijd geven zij les, ontwerpen zij samen met collega’s lessen en begeleiden zij leerlingen in de deelschool. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door leren van en met elkaar.
 
Wat zoeken wij?
Een docent met affiniteit voor onderwijsinnovatie die in staat is om het onderwijsconcept van het IJburg College verder vorm te geven, waarbij leren in de werkelijkheid, realistische en betekenisvolle opdrachten en samenwerkend leren centraal staan.
 
Het IJburg College is een digitale school waar elke leerling met een eigen tablet werkt.  Affiniteit met digitaal werken vinden wij daarom belangrijk.

Je bent in het bezit van een eerste of tweede graads bevoegdheid voor het vak Engels.
 

Wij bieden

  • een inspirerende werkomgeving in beweging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden cf. CAO VO
  • Salariering op basis van ervaring in functieschaal LB/LC cf CAO VO

"alle leerlingen, in een leergemeenschap, zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen"

Het IJburg College is een school voor voortgezet onderwijs met op dit moment 1450 leerlingen verdeeld over 2 vestigingen. 
Onze missie en visie is: alle leerlingen, in een leergemeenschap, zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen. Wij werken met een vernieuwend onderwijsconcept, waarin leren van- en met elkaar centraal staat en waar leerlingen in samenhang leren, en aan echte opdrachten werken. Voor onze leergemeenschap zoeken wij medewerkers die onze missie en visie onderschrijven, want die liggen aan de basis van alles wat wij op het IJburg College doen. 

Voor meer informatie over onze mooie school en onderwijsvisie verwijzen wij u graag naar onze website (www.ijburgcollege.nl)
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.